Van valaki, aki tud olyan iskolát, ahol vizsgázás nélkül is el lehet intézni, hogy megkapd a B-s jogosítványt?
Ha ennyire parázol akkor, mi lesz veled, ha egyedül kell vezetned, esetleg idegen terepen, meg le is dudálnak, akkor nem leszel ideges.
A vizsga erről szól, hogy megfelelsz-e a követelményeknek, és itt az is követelmény, hogy ura légy a kocsinak minden helyzetben.
A jogosítvány NEM jár alanyi jogon, aki nem képes biztonságosan közlekedni az ne vezessen, elég baj, hogy "ennyi" őrült szaladgál az utakon.
Ne értsd félre, nem téged akarlak lehurrogni, csak gondoltam kifejtem a véleményem:P
Ne megvenni akard a jogsit, hanem próbáld meg leküzdeni a félelmedet, mert az élet más terén is szükséged lesz a koncentrációra, és nyomás alatt is tudni kell teljesíteni, sok sikert!
csak kerüld el a kocsikat ha igy akarsz jogsit...
az ilyenektől mentsen meg az ég...
Tudom mire gondolsz,de valamit félre értettél nagyon a pletykákból/hírekből..
Olyan lehetőség van,hogy valaki aki nem tud bejárni az órákra(mert külföldön van,vagy éppen sokat dolgozik) kifizeti a díjat,és az oktató beírja,hogy részt vett az oktatásokon.(elég sok pénz)De ez nem jelenti azt,hogy nem kell tudnia semmit.Csak az illető magától otthon tanulja meg a kresz elméletit.A vizsgán akkor is ott kell lennie,és meg kell írnia.ott nincsen neki se protekció..Ahogy a vezetésnél sincs..
Azért csak úgy megvenni egy jogsit nem lehet..
kérdésedre itt a válasz:
http://www.youtube.com/watch?v=6XyNIVQRNgk&feature=related
nézd végig és megtudod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!