Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Van valaki, aki tud olyan...

Van valaki, aki tud olyan iskolát, ahol vizsgázás nélkül is el lehet intézni, hogy megkapd a B-s jogosítványt?

Figyelt kérdés
Most járok B kat. tanfolyamra. Az oktatóm szerint nagyon jól vezetek, viszont a vizsgákon annyira leblokkolok, hogy képtelen vagyok hibák nélkül vezetni.Már a 3. vizsgán buktam meg, már csak egy lehetőség van bizottság nélkül. Sehogy sem tudom leküzdeni az idegességet. Ha esetleg van valaki, aki tud olyan iskolát, ahol csak fizetni kell az oktatónak és a vizsgabiztosnak, akkor írjon, akár privát üzentet is.köszi
2010. máj. 10. 15:48
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
ezt te most komolyan? a f.fám leszakad!
2010. máj. 10. 16:01
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen nem létezik. Ha lenne is,és kiderül,akkor jól megbüntetnének és elvennék a jogsidat! Hogyan akarsz ilyen stresszesen a forgalomban vezetni majd?
2010. máj. 10. 16:14
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Ha ennyire parázol akkor, mi lesz veled, ha egyedül kell vezetned, esetleg idegen terepen, meg le is dudálnak, akkor nem leszel ideges.

A vizsga erről szól, hogy megfelelsz-e a követelményeknek, és itt az is követelmény, hogy ura légy a kocsinak minden helyzetben.

A jogosítvány NEM jár alanyi jogon, aki nem képes biztonságosan közlekedni az ne vezessen, elég baj, hogy "ennyi" őrült szaladgál az utakon.

Ne értsd félre, nem téged akarlak lehurrogni, csak gondoltam kifejtem a véleményem:P

Ne megvenni akard a jogsit, hanem próbáld meg leküzdeni a félelmedet, mert az élet más terén is szükséged lesz a koncentrációra, és nyomás alatt is tudni kell teljesíteni, sok sikert!

2010. máj. 10. 16:29
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
sajnos mindent lehet csak pénz kérdés,köztük ezt is.de vizsgázz csak le rendesen mint minden normális ember.
2010. máj. 10. 16:29
 5/12 anonim ***** válasza:

csak kerüld el a kocsikat ha igy akarsz jogsit...

az ilyenektől mentsen meg az ég...

2010. máj. 10. 16:35
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Tudom mire gondolsz,de valamit félre értettél nagyon a pletykákból/hírekből..

Olyan lehetőség van,hogy valaki aki nem tud bejárni az órákra(mert külföldön van,vagy éppen sokat dolgozik) kifizeti a díjat,és az oktató beírja,hogy részt vett az oktatásokon.(elég sok pénz)De ez nem jelenti azt,hogy nem kell tudnia semmit.Csak az illető magától otthon tanulja meg a kresz elméletit.A vizsgán akkor is ott kell lennie,és meg kell írnia.ott nincsen neki se protekció..Ahogy a vezetésnél sincs..

Azért csak úgy megvenni egy jogsit nem lehet..

2010. máj. 10. 16:49
 7/12 anonim ***** válasza:
2010. máj. 10. 16:53
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
És arra nem gondolsz, hogy a valós életben a forgalomban is lehetnek olyan szituációk, amiktől ugyanúgy elkövetheted a hibákat és balesetet okozhatsz. Ez is része járművezetésnek, hogy az ember akkor is ugyanúgy normálisan csináljon mindent, ha a seggében dudálnak, a szomszéd autóból bámulják, vagy a haverjai cukkolják, stb.
2010. máj. 10. 17:19
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Kár, hogy ilyenen gondolkodsz, ahelyett, hogy gyakorolnád a vezetést. Az autóban nem midig leszel egyedül, s akkor sem blokkolhatsz le. Sajnos sokan vannak az utakon, akikről ránézésre megmondani, hogy pénzel vizsgázott, nem autóval. Szánalmas, és veszélyes dolognak tartom az ilyen jogosítvány megszerzését. Ennyi erővel kimehetsz az ecserire, vagy a józsefvárosi piacra, és vehetsz egyet, a frissen vásárolt érettségi mellé...
2010. máj. 10. 21:34
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

kérdésedre itt a válasz:

http://www.youtube.com/watch?v=6XyNIVQRNgk&feature=related

nézd végig és megtudod!

2010. máj. 10. 22:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!