Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Miért nincs jogosítvány...

Miért nincs jogosítvány hátulján korlátozás kódja?

Figyelt kérdés
Ma kaptam meg a jogosítványom T kategóriára és nincs semmi írva a 12 mezőbe! Itt a képen meg van 185-ös kód [link]
2017. márc. 7. 20:44
 1/4 anonim ***** válasza:

Mert aki B-t csinál az nem vontathat traktorral csak egy könnyű pótkocsit. Ezt jelenti a 185.

Aki T-t csinál, annak nincs korlátozása, vontathat akár két nehéz pótkocsit is traktorral.

2017. márc. 7. 20:47
 2/4 anonim ***** válasza:
0%

Az, hogy lehet, hogy neked ilyen jogsid van? Nekem hátul vonalazva van...

Amúgy azért mert B-t csináltál, nekem is így van. De a vonalakat továbbra se értem... nekem teli van vonalazva, minden kategória táblázat szerűen.

2017. márc. 7. 22:06
 3/4 anonim ***** válasza:

#2-es:

- A képen nem a kérdező jogsija van.

- A képen egy régi típusú jogsi van (nincs még rajta AM, A2, B1 kategória), azt hiszem 2014 óta van az új, az már teljesen rácsos.

2017. márc. 7. 22:17
 4/4 anonim ***** válasza:

Mert mivel T-re vizsgáztál így nincs korlátozás.

Csak a B-hez "jár alapból" a T is, de korlátozással, szóval mg. vontatóval nuku pótozás, ameddig nem lesz külön T-vizsga.

2017. márc. 7. 22:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!