Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » C kategória (teherautó),...

C kategória (teherautó), forgalmi gyakorlati oktatása. Mennyire "normális" ebben az országban az, hogy az előírt 23 vezetési óra helyett 6 óra (! ) vezetés után forgalmi vizsgára küld az oktató?

Figyelt kérdés

A vezetési kartonon meg aláírattatja mind a 23 vezetési órát velem, mintha leoktatta volna…(!)

Tegnap néztem utána, hogy elvileg 23 óra és minimum 348 Km teljesítendő táv van előírva.(?)

Ez tényleg így van?

Ebből lesz a vizsgára 6 óra és kb. 120-140 km... Ez egy vicc!

Továbbá két tanulóvezető oktatása egyszerre? Az szabályos?

És azt az órát is aláírattatja velem, amit a másik vezetett én meg csak passzívan végigkuporogtam a fülkében... (Felváltva vezetünk egy időben.)

Valószínűleg az autósiskola is partnere ebben az egészben az oktatónak...

A rutint is 6 óra helyett 3 óra alatt adta le.

Az már úgy mínusz 20 óra az előírthoz képest és óránként 5000.- forintjával ez éppen 100e Ft „megtakarítás”…

Nagyon hülyére vesznek?

Mit lehet tenni ilyenkor?

2017. márc. 5. 13:10
1 2
 11/12 anonim válasza:
10-es így van, vezetni megtanulsz 30 óra alatt de közlekedni nem biztos
2018. jún. 12. 09:56
 12/12 anonim ***** válasza:

"1-2 óra megszokod a méretét es mehetsz vizsgára! Ha ez nem megy akkor ne kuzdj a C kategóriáért!"

Na persze. Arra azért kíváncsi lennék! Ez az év vicce szerintem.

2018. dec. 27. 14:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!