Forgalmi vizsga előtti pár óra nektek hogy ment?
Eddig vacilláltam hogy vegyek-e plusz órát vagy sem, menjek-e 30. órán egyből vizsgára, aztán ma levezettem a 25-26. órám, kutya rosszul ment, én ezután nem bízom abban hogy 30. után átmenjek.
Oktatóm rendes volt, vígasztalt, mondta hogy mindeninek van rossz napja de én úgy érzem eleve több "rossz napom" volt a megengedhetőnél ebben a 26 órában, nem hiszem hogy még készen állok. El is döntöttem hogy ebből legalább 4 vagy 6 plusz óra lesz, de majd meglátjuk.
Ettől függetlenül érdekelne, nektek hogy mentek a vizsga előtti utolsó órák (akár vettetek pluszt akát nem)? Csak akkor voltatok hajlandók elmenni vizsgára ha már levezettetek x órát nagyobb hiba nélkül, vagy úgy gondoltátok jöjjön aminek jönnie kell?
Teljesen természetes, hogy vannak váratlan hullámvölgyek - ezt az oktatód is megerősítette.
Fogadd meg az ő tanácsát, ő az aki fel tudja mérni, hogy érdemes-e megpróbálni a vizsgát, vagy még esélytelen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!