Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Forgalmi vizsga előtti pár...

Forgalmi vizsga előtti pár óra nektek hogy ment?

Figyelt kérdés

Eddig vacilláltam hogy vegyek-e plusz órát vagy sem, menjek-e 30. órán egyből vizsgára, aztán ma levezettem a 25-26. órám, kutya rosszul ment, én ezután nem bízom abban hogy 30. után átmenjek.

Oktatóm rendes volt, vígasztalt, mondta hogy mindeninek van rossz napja de én úgy érzem eleve több "rossz napom" volt a megengedhetőnél ebben a 26 órában, nem hiszem hogy még készen állok. El is döntöttem hogy ebből legalább 4 vagy 6 plusz óra lesz, de majd meglátjuk.

Ettől függetlenül érdekelne, nektek hogy mentek a vizsga előtti utolsó órák (akár vettetek pluszt akát nem)? Csak akkor voltatok hajlandók elmenni vizsgára ha már levezettetek x órát nagyobb hiba nélkül, vagy úgy gondoltátok jöjjön aminek jönnie kell?

2017. márc. 3. 18:00
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen természetes, hogy vannak váratlan hullámvölgyek - ezt az oktatód is megerősítette.

Fogadd meg az ő tanácsát, ő az aki fel tudja mérni, hogy érdemes-e megpróbálni a vizsgát, vagy még esélytelen.

2017. márc. 3. 19:07
 2/2 anonim ***** válasza:
Nekem voltak nagyon rossz napjaim vezetés terén. Például parkolásnál nem a megfelelő szöget néztem, stopnál nem álltam meg, az oktatóm mondta, hogy menjek balra, és jobbra akartam letérni stb. Én is úgy voltam, hogy ebből nem lesz forgalmi, ráadásul nálunk ahogy letetted a kreszt, egyből programálnak forgalmira, szóval már elő voltam írva, nem léphettem vissza, hogy akkor most vegyek pótórákat. Aztán vizsga előtt pár nappal jobban odatettem magam, és szinte hibátlanul vezettem. Nem volt meg mind a 30 órám, amikor elmentem vizsgázni, de elsőre sikerült. Figyelmesség kérdése az egész, viszont ha te úgy érzed, hogy kellenek még plusz órák, vegyél.
2017. márc. 3. 19:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!