Ezek az új telepített szuperkamerák tényleg sötétben is belátnak a kocsiba, ha pl vki mobilozik vagy nincs bekötve?
Figyelt kérdés
azt láttam h tele van mindenféle világító vacakkal, sztem infraérzékelő része, de szóval ennyire belát tényleg, hogy akár azt is kiszűri éjszaka is, ha vki egy mobilt tart a kezében ?2017. márc. 2. 12:00
1/8 anonim válasza:
Még nappal sem latnak be......de a rendőrségo propaganda hibatlanul müködött ugy latom.....
2/8 anonim válasza:
Az hagyján, hogy a mobilt látja, de azt is érzékeli, ha ittál!
4/8 anonim válasza:
Azt is látja ám, ha nem a feleséged hajol balra a jobb egyesről, olyankor rögtön e-mailt küld az asszonynak a fotóval.
5/8 anonim válasza:
Nem kell elhinni minden maszlagot, amivel a rendőrök mossák az agyad. Annyira szuper kamerák, hogy tavaly Pesten bemértek egy furgont 231-el tolatva.
6/8 anonim válasza:
Még nappal sem látnak :)) Nincs olyan kamera (nemcsak traffi), amelyik mindenféle rossz fényviszonyok között, a szélvédőn keresztül megállapítsák, hogy telefon van a kezedbben, vagy csak éppen a füledet vakarod, fogjátok már fel.
7/8 A kérdező kommentje:
oké, én is kb így gondoltam, de ezek szerint tényleg sikerült elhitetniük sokakkal, hogy na most aztán mindent látnak és mindennek vége. ok megnyugodtam, köszi :)
az a bemérősdi az meg poénos, régebben is volt már hasonló cirkusz emlékszem kb 6-8 éve, hogy akkor meg egy furgont olyan sebességgel mértek be a pályán, amivel még nagyon felturbózott állapotban se lenne képes, arról volt külön TV-műsor is, még nyilatkozta a márkaképviselet, hogy nekik ez tulképpen milyen jó reklám, és bár képesek lennének erre az autóik :)
2017. márc. 2. 16:51
8/8 anonim válasza:
És mi van, ha gps-t vagy a tabletet nyomkodod?
Azt ugyanis lehet, a törvény csak a mobil rádiótelefon használatát tiltja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!