Előre telepített traffi esetén mindenképp számítsak büntetésre?
Figyelt kérdés
tesóm rossz szokása, hogy hátul nem köti be a biztonsági övet.
Az útra/út felett pedig egy ilyen sok-sok kamerás figyelő rendszer
2015. nov. 20. 16:53
1/6 anonim válasza:
Ha szerencséd van akkor vagy nemlátja a kocsi belsejét
megfelelöen a kamera, föleg ha elöl ülnek. Azon kívül
nem minden kamera Traffi, vannak forgalom figyelö kamerák
amik nem a szabálysértésekre vannak belöve.
2/6 Beviz Elek válasza:
Én csak akkor teszem magam elé az övet, mikor látom a rendőröket előttem az út szélén. Más esetben sosem.
Évi 20+e km és eddig semmi, nem hinném hogy most téged egy út alatt lefotóznak.
3/6 anonim válasza:
Tesódnak meg vegyél egy ilyen pólót szülinapjára:
De azért jó lenne, ha elbeszélgetnél vele, hogy nem viccnek van kitalálva az öv.
4/6 anonim válasza:
#2 Magad biztonsága érdekében kell bekötnöd magad. Ha egyszer karambolozol és kirepülsz a szélvédőn akkor is majd mondd magadnak, hogy elég ha csak magam elé tartom az övet.
5/6 anonim válasza:
Ne idegeskedj, azok még nem működnek. Még csak teszt üzemük zajlik ill. a kihelyezésük.
6/6 anonim válasza:
De amúgy igen, a biztonsági öv nem a rendőrök maitt kell, hanem a saját biztonságod érdekében. Ez egy szükséges "rossz" ahhoz, hogy saját magadat védd. De igazából szerintem egyáltalán nem zavaró, ha bekötöd magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!