Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Kamionosok! Erről mi a vélemén...

Kamionosok! Erről mi a véleményetek?

2017. márc. 1. 17:33
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
60%

Az a baj veletek hogy nem ertitek :D Egesz heten munka, de allandoan, nincs az h munka utan hazamegyek a csaladhoz meg baratok stb... es itt a 15 oras munkaido sem ritka. Aztan amikor hetvegen "piheno" van akkor jon a szocializalodas, iszogatas, hulyules stb... ezt nem ertitek mert a kenyelmes kis komfortzonatok meg van miert kellene mas idegen tarsasaga, ez a mai vilag.

En inkabb alrebb allok ahol senki sincs mert ink filmezgetek stb... de van aki meg tqrsasagi ember, es amikor ezek osszefutnak akkor lesz.ami a videoban :D Szerintem teljesen termeszetes dolog ez, a lengyelek pl leisszak magukat, osszeverekednek masnapra meg puszipajtasok, de meg Arnold Schwarzenegger is irta a konyveben hogy a kis osztrak falujukban is szokas volt ez.

Vegezetul szerintem par kamionos igenyesebb es tisztabb mint par itt kommentelo, lehet meglepodni.

Ja es szted lacika a kiraly, szerinted.megis hol szarik pl ha mindig ilari zonakban all meg? A potkocsin vagy a bokorba. Grat ez aztan nem trogersag :D

2017. márc. 2. 22:48
 12/20 anonim ***** válasza:
Igen, nemcsak a kamionosoknál van ez a paraszt kikapcsolódás, azaz hogy átváltanak debilbe. 30+ éves kollégáim, akik tanultak, egyetemet is végeztek, hétköznap a melóban teljesen normálisak, viszont bulikban hétvégenként kijön belőlük az állat. De én őket sem tudom elfogadni azzal a viselkedéssel, meg az állat kamionosokat sem, ez van.
2017. márc. 2. 23:42
 13/20 anonim ***** válasza:
48%
Es lehet hogy megis sokkal boldogabbak mint te.
2017. márc. 3. 06:06
 14/20 anonim ***** válasza:

Mi lenne, szórakoznak. Ha nem viszik nagyon túlzásba a lazulást, nincs ezzel semmi gond.

Sokan túlzásba viszik viszont, dajdajoznak egész éjjel, alig - alig tisztul ki a fejükből a szesz hétfő reggelre - ha egyáltalán.

Korábban én is szerettem bandázni, manapság már nagyon megválogatom kivel állok szóba, felhígult nagyon a szakma, sok a tróger alak.

Nem az itallal van itt gond, emberi fogyasztásra van az kitalálva, én sem vetem meg, de nem mindenkinek volt gyerekszobája - ez van. Én inkább olvasni szeretek hétvégén, ha jó idő van, elmegyek sétálni, szeretek én beszélgetni, iszogatni is, de a merev részeg, ordítozó társaságokat kerülöm, ők csak rontják az amúgy sem fényes hírnevünket.

2017. márc. 3. 10:57
 15/20 anonim ***** válasza:
Ez nem szórakozás, bár ilyen mocsári zsúrlóknak az. Az ilyenek miatt van az, hogy hetekig nem szólalok meg magyarul, mikor az ilyen gyökerek verik magukat, a külföldi kamionosok meg nézik, és röhögnek rajtuk. Szerencsére olasz rendszámú kamionnal járok, olasz cégnél vagyok, és perfektül beszélek olaszul, angolul, szóval simán kitudom kerülni, hogy levágják hogy magyar vagyok. Valahogy mindig próbáltam a magyaroktól távol maradni, 10-ből 9 leégeti az embert.
2017. márc. 5. 10:43
 16/20 anonim ***** válasza:
en nem vernem a mellem hogy a b*zi digoknak dolgozok :D lehet joval tobb penzt kapsz, de semmivel sem kulombek mint a keletiek, sokszor meg rosszabbak is.
2017. márc. 5. 12:16
 17/20 anonim ***** válasza:
Magyaroktól még a bolgárok is különbek, azok is tudnak normálisan viselkedni. Olaszok meg jóval különbek. Szerencsémre nem kell a magyarokkal társulni, nem égetnek le, nem azonosítanak velük, mellé meg jóval többet keresek.
2017. márc. 5. 13:57
 18/20 anonim ***** válasza:
Na, persze. Ha a taljánoknak melózol biztos ismered a Fercam parkolót Bolzano - ban, ott gyakran lehet szembesülni a bolgár és román barátaink kulturált hétvégi időtöltéseivel.
2017. márc. 5. 14:13
 19/20 anonim ***** válasza:
Szoktam pihenni Bolzano környékén, vannak bolgárok és románok, sőt, moldávok is, de nem ilyen módon szórakoznak. Általánosságban a kelet-európai társadalommal van leginkább gond, de a magyaroknál legfőbb probléma a széthúzás, egymással való kiba*szás, és az alpári viselkedés. De szerintem ne ragozzuk ezt, mert ti úgy is más véleményen vagytok mint én, elfogadjátok azt, ahogy a magyarok viselkednek, és ebből nem kérek, nem keveredek velük, tartom a távolságot, nem használom a magyar nyelvet, csak ha muszáj, megmondom őszintán szégyellem a fajtámat, persze nem mindegyiket, de a nagyrészét igen.
2017. márc. 6. 14:49
 20/20 anonim ***** válasza:

11#

Ment a zöld mancs,már ha számít valamit!:)

2017. márc. 6. 17:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!