Kamionosok! Erről mi a véleményetek?
Az a baj veletek hogy nem ertitek :D Egesz heten munka, de allandoan, nincs az h munka utan hazamegyek a csaladhoz meg baratok stb... es itt a 15 oras munkaido sem ritka. Aztan amikor hetvegen "piheno" van akkor jon a szocializalodas, iszogatas, hulyules stb... ezt nem ertitek mert a kenyelmes kis komfortzonatok meg van miert kellene mas idegen tarsasaga, ez a mai vilag.
En inkabb alrebb allok ahol senki sincs mert ink filmezgetek stb... de van aki meg tqrsasagi ember, es amikor ezek osszefutnak akkor lesz.ami a videoban :D Szerintem teljesen termeszetes dolog ez, a lengyelek pl leisszak magukat, osszeverekednek masnapra meg puszipajtasok, de meg Arnold Schwarzenegger is irta a konyveben hogy a kis osztrak falujukban is szokas volt ez.
Vegezetul szerintem par kamionos igenyesebb es tisztabb mint par itt kommentelo, lehet meglepodni.
Ja es szted lacika a kiraly, szerinted.megis hol szarik pl ha mindig ilari zonakban all meg? A potkocsin vagy a bokorba. Grat ez aztan nem trogersag :D
Mi lenne, szórakoznak. Ha nem viszik nagyon túlzásba a lazulást, nincs ezzel semmi gond.
Sokan túlzásba viszik viszont, dajdajoznak egész éjjel, alig - alig tisztul ki a fejükből a szesz hétfő reggelre - ha egyáltalán.
Korábban én is szerettem bandázni, manapság már nagyon megválogatom kivel állok szóba, felhígult nagyon a szakma, sok a tróger alak.
Nem az itallal van itt gond, emberi fogyasztásra van az kitalálva, én sem vetem meg, de nem mindenkinek volt gyerekszobája - ez van. Én inkább olvasni szeretek hétvégén, ha jó idő van, elmegyek sétálni, szeretek én beszélgetni, iszogatni is, de a merev részeg, ordítozó társaságokat kerülöm, ők csak rontják az amúgy sem fényes hírnevünket.
11#
Ment a zöld mancs,már ha számít valamit!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!