Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Kamionosok! Erről mi a vélemén...

Kamionosok! Erről mi a véleményetek?

2017. márc. 1. 17:33
1 2
 1/20 A kérdező kommentje:
Nekem szimpatikusak a srácok, nem arról van szó. Sokan lenézik őket és kíváncsi vagyok a szakmabeliek véleményére.
2017. márc. 1. 17:34
 2/20 anonim ***** válasza:
100%
Nálam a kamionos st22lacika, ezek sima iszákos suttyók, az ilyen bandát messziről kerülném...
2017. márc. 1. 18:10
 3/20 anonim ***** válasza:
71%

Nem vagyok kamionos.

De ez nem teljesen normális viselkedés szerintem. Mindig is utáltam az ilyen hőbörgő, feltűnősködő, paraszt embereket. Az, hogy ezek kamionosok, még rátesz egy lapáttal a dologra. Így is mindenki utálja a kamionokat (feltartják a forgalmat, tönkreteszik az utakat, stb), aztán van egy csomó legenda a kamionosokról (ku rváznak, úgy élnek mint egy csöves, stb). Az ilyen viselkedéssel mégjobban lejáratják az amúgy sem túl fényes hírnevüket.

2017. márc. 1. 18:28
 4/20 A kérdező kommentje:

#3 Megnézném mit ennél ha a hűtősök nem szállítanának a boltba árut, nem szállítanának építőanyagokat a billencsek. (stbstb) Nem kéne foglalkoznod az utak állapotával, mivel már meghaltál volna a nem létező házadban.

Kicsit több joga van ott lenni a kamionoknak az úton szerintem mint a négy kerekűvel közlekedő úrvezetőknek.

2017. márc. 1. 18:47
 5/20 anonim ***** válasza:
73%
semmivel sincs tobb joga, oriasi nagy tevedes. ugyannyi joga van, mint barki masnak. En meg megneznem mit ennel, ha nem lenne pl gyari munkas, aki elelmiszerrel foglalkozik (mint en), varrono, aki szabja a ruhad, orvos aki ellatja a nyavajadat es meg sorolhatnam. Ne csinalj mar beloluk mindjart istent. tobb joga van LOL
2017. márc. 1. 18:51
 6/20 anonim ***** válasza:
100%
Nehogy félreérts, én teljes mértékben támogatom a kamionosokat, és nem zavarnak, megértem őket. Sőt, kimondottan érdekelnek ezek a gépek, és szeretem őket. De azért vannak tróger sofőrök na.
2017. márc. 1. 18:53
 7/20 anonim ***** válasza:

Szükség van a kamionokra,akár élelmiszer,akár más dolgok szállításában,be kell látnunk!

Természetesen lehet lepontozni!

2017. márc. 1. 19:44
 8/20 anonim ***** válasza:

Ezeken az embereken messziről látszik, hogy tuskók.

Tök mindegy, mivel foglalkoznak.

2017. márc. 1. 21:35
 9/20 anonim ***** válasza:
senki nem mondta, hogy nincs szukseg rajuk, de azert ne emeljuk mar a fellegekbe oket, az is csak egy munka, semmi mas.
2017. márc. 1. 22:07
 10/20 anonim ***** válasza:
Hát amelyik játszotta az agyát a kamerának, az egy gyökérnek tűnik. A többi olyan átlagos iszákos kamionos. Semmiképp nem keresném a társaságukat.
2017. márc. 2. 09:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!