Kamionosok! Erről mi a véleményetek?
Nem vagyok kamionos.
De ez nem teljesen normális viselkedés szerintem. Mindig is utáltam az ilyen hőbörgő, feltűnősködő, paraszt embereket. Az, hogy ezek kamionosok, még rátesz egy lapáttal a dologra. Így is mindenki utálja a kamionokat (feltartják a forgalmat, tönkreteszik az utakat, stb), aztán van egy csomó legenda a kamionosokról (ku rváznak, úgy élnek mint egy csöves, stb). Az ilyen viselkedéssel mégjobban lejáratják az amúgy sem túl fényes hírnevüket.
#3 Megnézném mit ennél ha a hűtősök nem szállítanának a boltba árut, nem szállítanának építőanyagokat a billencsek. (stbstb) Nem kéne foglalkoznod az utak állapotával, mivel már meghaltál volna a nem létező házadban.
Kicsit több joga van ott lenni a kamionoknak az úton szerintem mint a négy kerekűvel közlekedő úrvezetőknek.
Szükség van a kamionokra,akár élelmiszer,akár más dolgok szállításában,be kell látnunk!
Természetesen lehet lepontozni!
Ezeken az embereken messziről látszik, hogy tuskók.
Tök mindegy, mivel foglalkoznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!