Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Létezik Tesco gazdaságos...

Létezik Tesco gazdaságos Longlife 04 motorolaj?

Figyelt kérdés
2017. febr. 10. 23:27
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

"Teljesen mindegy hogy mekkora motor van bárki kocsijában, én is vehetnék egy komolyabb autót, de minek ha nincs rá szükségem? "

Na pont ez az Amin mindig szétröhögöm magam. Amikor az 1.1-es swiftesek megmagyarázzák hogy nekik miért nem telik normális autóra.

2017. febr. 12. 19:28
 12/21 anonim ***** válasza:

"Teljesen mindegy hogy mekkora motor van bárki kocsijában, én is vehetnék egy komolyabb autót, de minek ha nincs rá szükségem? "

Ezen kár röhögnöd, mert ez a logikus!

Ha pizzafutár lennék vennék egy 1.3as swiftet, ha vadász egy régi nivát, ha taxis egy új dízel mercit, ha hétvégi pályakocsi kell amivel eltudok ugrani egy étterembe kajálni is akkor mx5 vagy mr2.

Egy ötös vagy hetes bmw sokhengerrel arra való, hogy sok csomaggal kényelmesen nagy utakat tegyél meg.

Minden autó másra való!

2017. febr. 12. 19:36
 13/21 Beviz Elek ***** válasza:

Egy ratyi troll vagy :D

Amúgy 2.0 szívóbenzin és vehetnék jobbat, de ahelyett hogy kidobom pénzt egy benzintemetőre, inkább befektetem a pénzem és később kevesebb pénzzel több benzintemetőt veszek :)

2017. febr. 12. 19:36
 14/21 Beviz Elek ***** válasza:

*kevesebb munkával

Sorry

2017. febr. 12. 19:38
 15/21 A kérdező kommentje:

13: neee. Ez a kérdés nem a normális érvekről szól. :)

Nekem is van munkába járni egy 2 literesem, az tényleg több olajat eszik mint benzint. (benzint egyáltalán nem)

2017. febr. 12. 20:04
 16/21 anonim ***** válasza:

Tipikus rongyrázó proli a kérdező.

Hetente látok ilyeneket a kútnál.

Engem lenéz a tahója, mert csak 1,3-as az autó, igaz, szerelőt nem sokat lát, mert nem romlik el. Ha tankolok, tele tankolom, ezek meg cseppenként töltik a végén a benzint, nehogy több menjen bele kettőezer forintnál. Azt sem autózni veszik, csak járatni a motort, mert a nagy zene meg a csilivili ledvilágítás zabálja az akkut.

Szánalmas proli a kérdező.

2017. febr. 13. 09:19
 17/21 A kérdező kommentje:

"Tipikus rongyrázó proli a kérdező. "

Észrevetted hogy mindig a legnagyobb proletárok proliznak? Az internacionálé megy még?

"Engem lenéz a tahója, mert csak 1,3-as az autó,"

Nem nem ezért nézlek le. Az egyik legjobb abrátomnak altoja van, és nem nézem le. Amiért lenézlek, az a mentalitásod, hogy neked 1.3-asod van, és mindeki rongyrázó proli akinek nagyobb van "mer ez is elég".

Én nem a szutykod alapján ítállek meg, hanem hogy hány nyelvet beszélsz (tudom, tudom, tanulanak meg mások magyarul), mennyire nyitott a világnézeted, sportolsz-e, hány szakmára van rálátásod, milyen a problémamegoldó képességed.

Azt mondják a szegényebbek szivesebben adakoznak.

Nálad látszik hogy ez az ésszel sincs másképp. Neked nem lehet sok fent, mégis szívesen osztod az észt.

"igaz, szerelőt nem sokat lát, mert nem romlik el."

Na az ilyen barmoktól mentsen meg a sors. Mert ugye kötelező karbatartás nincs ugye. Csak akkor kell szervizbe menni amikor már zörög meg füstöl. Aztán amikor meg már több víz van a fékrendszerben mint olaj akkor nézel hülyén.

"Ha tankolok, tele tankolom, ezek meg cseppenként töltik a végén a benzint"

Ja, panellakásodon meg svájcifrankhitel van, amiben meg nézed a hitelre vett tévédet, és számodra a jólét odáig tart hogy sörrel a kezeben büföghetsz meg finghatsz meccsnézés közben. De a lényeg hogy tele tankolsz. Meg jusson cigarettára. Mert az jár a jómunkásembernek.

Komolyra fordítva a szót:

Én csak belementem a játékba. Mivel a olajdokinál valaki kérdezte hogy xy újabb opelbe jó-e a lidl-ös olaj, beugrott hogy ez mekkora már, valami longlife tesco olaj, vajon van-e ilyen.:) Mivel ahol élek, legalább 500km-es körzetben nincs tesco, nem tudhatom, ezért kíváncsi lettem és fel mertem tenni a kérdést.

Az is lehet hogy nincs is autóm. Ki tudja. Lehet csak használt parasztbiciklire telik. De az ilyen véglények egyből jönnek osztani, és tudni vélik hogy 316-osom van, ami 500 euró Volt, még a diagnózist is felállítják, hogy kihagynak a hengerek és tudni vélik hogy mennyi olajat eszik.

Mindezt ennyiből: "Létezik Tesco gazdaságos Longlife 04 motorolaj?"

Bravó fiúk, bebizonyítottátok, mekkora sötét bunkók vagytok. Nekem jó szórakozás volt, pedig nem ezért kédeztem.

De szerintem a többiek már rájöttek, de te, utolsó, ritka buta példány vagy.

2017. febr. 13. 19:03
 18/21 A kérdező kommentje:

Előtésekért elnézést

abrátomnak=barátomnak

ítállek=ítéllek

tanulanak=tanuljanak

kédeztem=kérdeztem

2017. febr. 13. 19:07
 19/21 anonim ***** válasza:

Íme, egy grafomán, kisebbségi komplexusát írással kompenzáló idióta. Feltesz egy troll kérdést, és addig csűri-csavarja a dolgokat, ameddig ő lesz a legkülönb ember a kizárólag az ő megháborodott elméjében létező vonatkoztatási rendszerben.

Az 1,3-as gazdája voltam, és amúgy megkap minden karbantartást, törődést, csak éppen nem lesznek rendkívüli bajai, amit egy hasonló korú bajorról nem lehet elmondani

és igen, az is én vagyok, aki privátban kielemezte a felmenődhöz fűződő lehetséges intim kapcsolatodat is

2017. febr. 13. 19:37
 20/21 A kérdező kommentje:

Szerintem töröld le a monitorról az odafröcsögött nyálat.:DDD

145-ös IQ-val látom azért nem sikerült felfogni, hogy a kérdés nem troll-kérdés Volt, csak idejöttetek a fitymaszűkültetes pingvinpofátokkal.

Ha az autók karbantartásáról többet tudsz(legalábbis ezt képzeled), akkor valami zsírosnadrágos nepper lehetsz.

Szerintem lépjünk tovább.:)

2017. febr. 13. 20:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!