Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Egyforma ez a 2 olaj?

Egyforma ez a 2 olaj?

Figyelt kérdés

Eddig Total Quartz 9000 energy 5W40-es olaj volt a kocsimban. Ugyanolyat akartam venni, de most máshol vettem. Ez Total Quartz 9000 5W40.

Ugyanaz a 2 olaj, vagy az az "energy" jelent valamit? Esetleg csak csomagolás különbség?

Otthon vettem észre, amikor egymás mellé raktam őket. Egybe lenne majd öntve, ezért fontos, hogy ugyanaz legyen.

2016. ápr. 12. 08:48
 1/8 szántóvető ***** válasza:
nem egyforma,de ha megnézed a hátulján a specifikációt akkor te is látod.sm/cf ill sl/cf. a gyártók ajánlása is eltérő a címkéken.
2016. ápr. 12. 09:19
 2/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm.

Akkor vagy visszaviszem, hátha visszaveszik, vagy ezentúl ez lesz.

2016. ápr. 12. 09:34
 3/8 Tomcatters ***** válasza:
Ha nembontottad ki,tehat sertetlen ,akkor betudod cserélni :)
2016. ápr. 12. 10:04
 4/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm! Még bontatlan.

Kérdés: van-e az üzletnek olyan olaja, amit keresek. De mindjárt felhívom őket telefonon.

2016. ápr. 12. 10:05
 5/8 anonim ***** válasza:
Ha összeöntöd se csinálsz ahtalmas bajt, de ha cserélik még jobb.
2016. ápr. 12. 21:21
 6/8 A kérdező kommentje:
Erre lesz cserélve az olaj, az energy-vel csak "utántöltünk". Szóval minimálisan lenne keverve.
2016. ápr. 13. 16:14
 7/8 szántóvető ***** válasza:
nem cserélték ki a boltban?
2016. ápr. 13. 16:38
 8/8 A kérdező kommentje:
Nem cserélték ki, mert energy nekik nincs, és nem is tudnak beszerezni. De a bolt szerint is keverhető, hisz egy márka, és egyforma viszkozitású olajak.
2016. ápr. 14. 10:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!