Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Milyenek voltak az első...

Milyenek voltak az első levezett óráid? Mennyi időbe telt, amikor már hibátlanul mentek a rutinfeladatok?

Figyelt kérdés
2010. máj. 7. 21:10
 1/3 anonim ***** válasza:

hát hát.

első pár órán arra emlékszem, hogy városba kimentünk egyet kerülni, meg lakott területen kívül is. az oktatónak sietni kellett, és ő nyomta a gázt, én csak kormányoztam....XD

140-nel mentünk első vezetési órámon....

utánna ez már nem volt megin (sajna), rutinfeladatok terén sosem volt olyan óra, hogy nem hibáztam volna, mindig elcsesztem valamit, de vizsgán átmentem, és forgalmin is elsőre....

2010. máj. 7. 21:22
 2/3 anonim ***** válasza:
Én motorra jogsiztam akkor már úgy mentem vezetni hogy 1 évet vezettem utcán jogsi nélkül.=D.Amikor jött a rendőr akkor le a földútra 70-nel simsonnal aztán be a kukoricásba.Úgy pattogott mint a fene.:)Régi szép idők.
2010. máj. 7. 21:50
 3/3 anonim ***** válasza:
attól fugg, érdekel-e a vezetés. én 6 éves korom óta playstationon játtszottam szimulátorokat kormánnyal. majd mikor még minibike-n sem ultem, egyből 125-ös yamaha DT volt alattam az első motor, aminek a vezetése gond nélkül ment. autó úgyszintén. a tanulság: vegyél playstationt, need for speed shiftet, és még az űrhajót is elvezeted :D (azt még nem próbáltam xD)
2010. máj. 7. 22:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!