Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Van jogsim, de nem akarok...

Van jogsim, de nem akarok vezetni!?

Figyelt kérdés
Forgalmi vizsga óta nem vezettem,ami október közepén volt :D Fater mindig mondja,hogy vezessek de nem érti meg,hogy én nem akarok mert nem érzem magam jól a kormány mögött.Most én vagyok a hülyegyerek itthon mert kilöktem az ablakon 150ezer forintot.Vizsgák elsőre meglettek.(csodálkoztam is rajta pedig sok hibám volt) Vezetésre is úgyjártam be,hogy "majd lesz valami meg hogy a fa..t se érdekli).20. óra környékén rájöttem,hogy túl sok mindenre kell figyelni.(index,váltás,lámpa,gyalogos,táblák,villamos meg hasonlók).Órán sávot se mertem váltani.Mit csináljak? Fiú létemre elég gáznak érzem.Meg a család is úgy gondolja.18/F

2017. jan. 30. 21:51
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Ha félsz akkor ne, viszont ha csak izgulás szintű vagy annyira nem izgi akkor viszont menni kell. Először kis forgalmú helyeken. Jól jön ez a tudás ha pl sos-be kell valaki, történik valami és vezetni kell.

Én nőként voltam úgy ,hogy az oktatást imádtam, aztán paráztam hogy kárt teszek a kocsiban, de rájöttem hogy pár alkalom gyakorlás egy üres parkolóban, hogy ne az úton ne érezzem a kocsit és elszaladtam ide-oda ahová korábban nem tudtam mert nem megy pl tömegközlekedés és máris volt pozitív visszacsatolás. :)

2017. jan. 31. 15:16
 12/13 Alex Fly ***** válasza:
100%

Ha nem akarsz vezetni, akkor ne vezess. Nem kötelező. Így is túl sokan teszik ezt, akiknek nem kellene.

És az sem igaz hogy kidobott pénz lenne: attól, hogy nem óhajtasz vezetni, még ott a lehetőség, hogy szükség esetén megtehesd. Soha nem lehet előre tudni, mikor lesz rá szüksged...

2017. jan. 31. 17:16
 13/13 A kérdező kommentje:
Most technikumon tanulok és ,hogy levizsgázzak évvégén ahhoz kötelező a jogosítvány.Köszi a válaszokat.
2017. jan. 31. 20:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!