Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Megbuktam rutinból. Úgy érzem...

Megbuktam rutinból. Úgy érzem soha többet nem akarok vezetni. Más is bukott már meg? Hányszor? Mit csinált h jobban érezze magát?

Figyelt kérdés
2009. okt. 15. 09:09
1 2
 1/12 anonim válasza:

Szia!

Engem is megbuktattak rutinból,mert annyira izgultam,hogy azt se tudtam,fiú vagyok e- vagy lány.Másodjára megcsináltam.

A forgalmi vizsgámnál meg úgy voltam,hogy lesz,ami lesz.Legfeljebb kifizetem még egyszer a vizsgadíjat.Haláli nyugodtan,odakoncentrálva simán meglett a vizsgám.2 éve.

...Imádok vezetni!!

2009. okt. 15. 09:14
 2/12 anonim ***** válasza:
Én a forgalmin buktam meg. Kevesen mennek át elspre mindenből. Ne add fel. Ki tudja, hogy a vizsgáztató hogy ment át... :-)
2009. okt. 15. 09:24
 3/12 anonim válasza:
Én azt csináltam, hogy jól kibőgtem magam, mert a feszültség, meg a kudarc, aztán vettem még órákat. MUSZÁJ. Jogosítvány nélkül analfabéta vagy.
2009. okt. 15. 09:38
 4/12 anonim ***** válasza:
nyugi, én most (kb. 2 órája:D) buktam meg forgalomból, sok szerencsétlen dolog adódott össze. van ilyen, SOKAN buknak meg rutinból és forgalomból. bizots, hogy van olyan dolog, amit meg te tudsz elsőre megcsinálni, és más nem. a lényeg, h nem szabad feladni. bőgd ki magad, gondold át, hogy mi volt a rossz és legközelebb jobban figyelj! sok sikert!:)amúgy biztatásként: apum 2szer bukott rutinból, 4szer forgalomból és lassan 20 éve magabiztos és balesetmentesen vezető tökéletes sofőr;) 17/L
2009. okt. 15. 09:58
 5/12 anonim ***** válasza:

Én a kreszen buktam meg kétszer is. Úgy mentem neki a harmadiknak, hogy "na, ez lesz az utolsó, ha most meglesz, akkor meglesz, ha nem, akkor nem lesz jogosítványom". Meglett, aztán a rutin és a forgalom is elsőre sikerült. Imádok vezetni, az oktatóm is állandóan dicsért.

Szerintem próbád meg még egyszer, addig meg gyakorolj! A rutint én is majdnem elbuktam, mert a saroktolatásnál vagy öt centin múott, hogy nem mentem át a szembesávba (ami ugye automatikus bukás). De meglett, és ez a lényeg. Neked is meglesz!

Ne izgulj, ne parázz, ne kapkodj, és akkor nem lesz baj. A lényeg, hogy hideg fejjel végig tudd gondolni a dolgokat.

2009. okt. 15. 10:01
 6/12 anonim ***** válasza:

Rutinból én is megbuktam,sőt másodjára is csak kegyelem megfeleltet kaptam,mert lefulladtam és kapkodtam utána,mert halálra izgultam magam.De az meglett holnap megyek a 2.forgalmi órámra :)

Csak nyugalom, és mindig hallgass az oktatód tanácsaira, lassan és figyelmesen haladj.Inkább nézz a tükörbe feleslegesen,mint 1-szer sem.

Amúgy mit rontottál el?

2009. okt. 15. 11:20
 7/12 anonim ***** válasza:
Az első teendőd, hogy tényleg mérgelődd/sírd ki magad, hogy a feszültség lemenjen rólad. Minden bukás vacak érzés. Buktam anno én is rutinból, kamasz fejjel, péntek 13-án, a ballagásom napján... Nálam az volt a gond, hogy a bójáknak hatalmas talpai voltak, kb. 90 cm átmérővel. Ezek tartották a láncokat, amik közé be kellett állni a rutin pályán. Mivel gyakorláskor a bójáknak kb 4 centis talpuk volt, valahogy elnéztem és megpöcköltem a talpat tolatáskor és a lánc elkezdett mozogni. Erre ilyet szólt a vizsgabiztos. Nekiment... fejezzük be. Néztem, mint a moziban, hogy ugyan minek mentem neki? Azt mondja a bójának, de mondom van még vagy 40 centi! Erre ő: de talpa is van! Fú, hát még ma is felmegy a cukrom 6-8 Ft-tal, ha rá gondolok. Kérdeztem tőle, hogy a való életben van-e olyan, hogy a két parkoló autónak alul kilógó izéi vannak, amit meg lehet pöckölni? Mert ugye a lánc a két szomszédos parkoló autót szimbolizálta szerinte és én ezekben tettem kárt. Az utolsó fillérem ment rá akkoriban a vizsgára és persze köteleztek arra, hogy vegyek még 10 órát, pedig a 30 óra helyett csak 20-at vezettettek le. Mondtam is az oktatómnak, hogy miért kell fizetnem, amikor nekem még megvan az a 10 órám? Erre azt felelte, hogy ő azt beírta nekem, mintha levezettem volna... No, egyszóval, megértem, hogy mit érzel, nekem még most sem közömbös a dolog, nagy-nagy igazságtalanságnak éreztem mindkét dolgot. De ma már szívesen vezetek, bár parkolni most is utálok, főleg, ha csak a kocsinál 1 centivel nagyobb helyek vannak... A jogsim azóta már 22 éves, szép felnőtt korba lépett :)
2009. okt. 15. 11:23
 8/12 anonim ***** válasza:

Nekem rutin megvolt elsőre, de forgalomból buktam én is. Simán azért mert izgultam. Gondolj csak bele mekkora stressz vadidegeneknek bebizonyítani hogy tudsz valamit, amit nyilván nem tudsz még csak úgy lazán.

Meg a pótórák,vizsgadíjak miatt ezek buktatnak csak úgy ahogy akarnak.

Javaslom ezt megspórolván megdumálni az oktatóval a vizsgabiztos megkenését, én is ezt csináltam a második alkalommal, meg is lett, nem érdekelt hova megy az a tízezres, következő vizsgadíjba, pótórába, vagy a két ürge elosztja egymás között.

2009. okt. 15. 11:36
 9/12 anonim ***** válasza:
90%
és akkor csodálkoztok, hogy sok a baleset, pénzért meg olyan bénákat is átengednek, akiknek az egyenesen haladás sem megy.
2009. okt. 15. 12:16
 10/12 anonim ***** válasza:
utolsó, nem lenne megvesztegetés, ha az emberek becsületesek lennének, és nem buktatnák meg "hepp"-ből meg a még több pénzért a jól vezető embereket is.
2009. okt. 15. 12:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!