Megbuktam rutinból. Úgy érzem soha többet nem akarok vezetni. Más is bukott már meg? Hányszor? Mit csinált h jobban érezze magát?
Szia!
Engem is megbuktattak rutinból,mert annyira izgultam,hogy azt se tudtam,fiú vagyok e- vagy lány.Másodjára megcsináltam.
A forgalmi vizsgámnál meg úgy voltam,hogy lesz,ami lesz.Legfeljebb kifizetem még egyszer a vizsgadíjat.Haláli nyugodtan,odakoncentrálva simán meglett a vizsgám.2 éve.
...Imádok vezetni!!
Én a kreszen buktam meg kétszer is. Úgy mentem neki a harmadiknak, hogy "na, ez lesz az utolsó, ha most meglesz, akkor meglesz, ha nem, akkor nem lesz jogosítványom". Meglett, aztán a rutin és a forgalom is elsőre sikerült. Imádok vezetni, az oktatóm is állandóan dicsért.
Szerintem próbád meg még egyszer, addig meg gyakorolj! A rutint én is majdnem elbuktam, mert a saroktolatásnál vagy öt centin múott, hogy nem mentem át a szembesávba (ami ugye automatikus bukás). De meglett, és ez a lényeg. Neked is meglesz!
Ne izgulj, ne parázz, ne kapkodj, és akkor nem lesz baj. A lényeg, hogy hideg fejjel végig tudd gondolni a dolgokat.
Rutinból én is megbuktam,sőt másodjára is csak kegyelem megfeleltet kaptam,mert lefulladtam és kapkodtam utána,mert halálra izgultam magam.De az meglett holnap megyek a 2.forgalmi órámra :)
Csak nyugalom, és mindig hallgass az oktatód tanácsaira, lassan és figyelmesen haladj.Inkább nézz a tükörbe feleslegesen,mint 1-szer sem.
Amúgy mit rontottál el?
Nekem rutin megvolt elsőre, de forgalomból buktam én is. Simán azért mert izgultam. Gondolj csak bele mekkora stressz vadidegeneknek bebizonyítani hogy tudsz valamit, amit nyilván nem tudsz még csak úgy lazán.
Meg a pótórák,vizsgadíjak miatt ezek buktatnak csak úgy ahogy akarnak.
Javaslom ezt megspórolván megdumálni az oktatóval a vizsgabiztos megkenését, én is ezt csináltam a második alkalommal, meg is lett, nem érdekelt hova megy az a tízezres, következő vizsgadíjba, pótórába, vagy a két ürge elosztja egymás között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!