Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Életképes jó döntés lenne...

Életképes jó döntés lenne érettségi után mozdonyvezetőnek tanulni, egy olyan fiatalnak aki műszakilag analfabéta?

Figyelt kérdés

1.5 év múlva érettségizek azaz harmadikas ha úgy tetszik 11.-es vagyok. Sokat gondolkodtam, hogy mihez is kezdjek, mert igazán a szakmám amit kapok ha sikerül, az nem túl érdekes és sikerült belefáradnom is.

Arra gondoltam, hogy mozdonyvezető lennék, de viszont műszaki rajzból műszaki dolgokból elég buta vagyok, nem tudok lerajzolni semmit amit látok, azt mondják nincs térlátásom. Sanszos, bár lehet nem ide tartozik tükörből jól tolatok. Sok a mávnál a műszaki oktatás ? 16 hónapja vizsgáztam b-ből ott kb. 3-4 műszaki kérdés volt.. az ment, hibátlanul :).

Köszönöm előre is a válaszokat.

2017. jan. 29. 17:23
 1/7 anonim ***** válasza:
" tükörből jól tolatok" szerinted kötött pályán kell kormányt tekerni? :O
2017. jan. 29. 17:57
 2/7 10 deka farhát ***** válasza:
Jó kérdés, üzemorvos vizsgálja a térlátást is... amúgy mit tanulsz, ha lehetek indiszkrét?
2017. jan. 29. 17:59
 3/7 anonim ***** válasza:

Nyugodtan tűzd ki célnak a mozdonyvezetést. Nem kell mérnöknek lenni. Amúgy előtte van egy PÁV, amin úgyis kiderítik, alkalmas vagy-e? Ha igen, akkor az isten sem ment meg attól, hogy mozdonyvezető legyél!

Nyugi, ne tételezz fel magadról ennyi rosszat, annak semmi értelme!

2017. jan. 29. 18:13
 4/7 A kérdező kommentje:
Első! Tényleg nincs a vonaton kormány :O :D :D viccelek. most komolyan 1 mondatomba kötöl bele??? Nem is kötsz, kötöl úgy furibb.
2017. jan. 29. 18:31
 5/7 Donald J. Trump ***** válasza:
Hát nincs túljelentkezés a mozdonyvezetők között, a MÁV meg abból főz, amit kap. Úgyis kiderül, ha nem vagy jó - akkor legfeljebb nem lesz belőled masiniszta, de ezer+1 állás van még a vasúton.
2017. jan. 29. 18:47
 6/7 anonim ***** válasza:
felesleges, mire elvégzed a sulit már nem lesz mozdony vezető
2017. jan. 29. 20:07
 7/7 A kérdező kommentje:

5. válaszadó! "Igazad van, most olvasom, hogy a MÁV ( Magyar Állam Vasutak a világon elsőként robotizálja a mozdonyokat, így nem kell néha késő, szakállas alkalmazottakra bízni ezt az amúgy figyelmet nem kívánó, felelősség mentes munkát. a MÁV nem a fűtést, vagy a menetrend betartásán gondolkodik, hanem a robotokon. "

Persze direkt tettem idézőjelbe... kedves ötös, Japánban is humán erőforrást vesznek igénybe a vezetéshez... amikor Japánban robotok lesznek a mozdonyvezetők, na akkor fog pontosan érkezni a vonat egyes vonalon...

2017. jan. 29. 20:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!