A rendőr latja hogy az autom milyen kornyezetvedelmi
besorolasú ugy hogy nem allit meg es nem nezi meg a
forgalmit?
Figyelt kérdés
3mas ikreink szulettek a heten a parommal. En naponta tobbszor jarok be hozzajuk. Parom intenzivre kerult. Sokszor talalkozok traffizo rendorrel. Az autonk 4 es besorolasu. Megallitani meg nem allitottak meg.
Járkálj csak nyugodtan. Majd ha egy rendőrnek úgy tartja kedve hogy megállít, jön a szaftos büntetés :D
2017. jan. 27. 00:45
2/8 anonim válasza:
Az ilyen mint te megérdemelné a büntetést, remélem elkapnak a 4-es besorolású kocsiddal.
A korlátozás mindenkire vonatkozik. Lehet, hogy nehéz ezt megérteni, de a mindenkibe te is bele tartozol, kérdező.
Ha menned kell valahova, használd a tömegközlekedést. Kb. ugyanolyan gyors városon belül, mint az autó. Ha nem vagy hajlandó buszra tenni a hátsódat és megbüntetnek azért csak és kizárólag te leszel a hibás, nem a bunkó rendőr és nem is a bunkó válaszoló.
2017. jan. 27. 01:04
3/8 A kérdező kommentje:
én meg remélem, hogy egyszer a te párod kerül az intenzivre! És akkor majd te is buszozol órákat naponta!
2017. jan. 27. 01:13
4/8 Donald J. Trump válasza:
A közhiedelemmel ellentétben a rendőrök nem teljesen hülyék: nagyjából képben vannak, hogy melyik autó mikori gyártású, s melyek esnek a gyanús típusok közé. Mondjuk én sem értem, hogy minek autó: Bp. tömegközlekedése gyakorlatilag kórházlátogatásra épült ki, bármelyikbe könnyen eljuthatsz, a zokninak meg jobbulást (párja ugyanis a zokninak van).
2017. jan. 27. 01:14
5/8 anonim válasza:
Nekem sosem volt autóm, és nem is tartok rá igényt. Városon belüli közlekedéshez szerintem fölösleges.
Órákat buszozni nem kell, hacsak nem a város túlsó szélére akarsz eljutni. A város szélétől a belváros kb. fél óra, autóval sem sokkal kevesebb. Nem értem, hogy miért ekkora probléma ez.
Az intenzíven meg úgyse ülhetsz bent egész nap, ezért ráérsz bemenni!
(Mielőtt beszólnál, én is feküdtem már intenzíven, meg a 3 éves lányom is.)
2017. jan. 27. 08:03
7/8 Tomcatters válasza:
Pontosan milyen autod van ? Par autonak a forgalmijaba tevesen van 4 es ,nekem is az egyikbe corolla 1.4 vvt-i euro3 motor es 4 besorolasu mikor 6 kellene lennie, utanajartam okm irodaba,es 6500 huf ert cserelik aforgalmit
2017. jan. 27. 09:12
8/8 anonim válasza:
Ha nem állítottak meg, tuti nem leszel megbüntetve. Legalábbis szerintem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!