Mennyire önkéntes-rendőrös ha pirosnál kiszállok az autóból és szolok az előttem lévőnek, hogy kapcsolja le a ködlámpáját?
Tegnap este kifogtam egy csávót akinek 2 ködlámpája volt, szinte kifolyt a szemem, amúgy is alacsonyan ülök Suzukiba szóval szinte sírtam.
Arra gondoltam, hogy kiszállok és mondom neki, hogy kapcsolja le a ködlámpáját ,mert nincs kedvem nézni. Csak mielőtt nyitottam volna a kilincset arra jöttem rá, hogy ez nagyon önkéntes-rendőrös megoldás... szerintetek az ?
Nyomd oda neki a refit. Hamar rájön.
Én is suzival járok, sok a bunkó, meg a tudatlan is, amelyik mindenhol nyomatja, ha kell, ha nem...
Dugóban araszoltunk. Pirosnál odamentem az előttem állóhoz, és kértem, kapcsolja le a ködlámpáját, mert már folyik a szemem..
a gond ott kezdődött, hogy nem találta az ablakleeresztő gombot...aztán, mikor sikerült, megkértem, legyenszíves...megkérdezte, az mi, és hol van a kapcsolója.
közben zöld lett, indultunk..inkább átkuncsorogtam a másik sávba, mert nem sikerült megtalálni a kapcsolót..
A luxuskocsiban egy elegáns idős házapár ült, vadul kutatva a kapcsoló után..
Ne szólj, hagyd a francba. Kerüld ki valahogy.
Veled van a baj. Nem kéne ennyitől kifolyjon a szemed.
Este, mikor araszolunk a városban, és mindenki áll a féken, akkor mit csinálsz? A féklámpáknak együttesen még erősebb a fényereje, mint a ködlámpának, főleg az újabb autókon.
Én szóltam már nem egyszer, és a legtöbben elnézést kértek és lekapcsolták.
A refi se mindig jó, a múltkor rávillogtam egy FRV-sre mikor utolértem az M0 lehajtójánál, és alig kellett pár km, Maglódnál már le is kapcsolta a ködlámpát.
Amúgy nem értem a sok majmot. Pontozzatok le, de a ködzárófény kb. a '80-as években volt csoda dolog, amikor a Ladákban megjelent, de azóta szinte minden autón van. Ráadásul az utóbbi 30 évben jó ha 5 alkalom volt, hogy ködlámpa kelljen, mégis van egy halom autós aki novembertől márciusig végig ködlámpázik.
"Azé' kell, mert jobban látnak, biztonságosabb!"
Én meg hiába mondom:
Kicsi szívem, ha te látod az előtted 200 méterre lévőt, akkor téged is látnak ugyanolyan távolságról! De ha mégsem, akkor kapcsold le ha mögéd ér valaki!
A kérdező és az első jól egymásra találtak.
Le kellene állni az önkéntes rendőrösködéssel!
Kérdező, képzeld én meg nyomon a féket a pirosnál, erre refit nyomsz?
Azt kellene megérteni, hogy este főleg nem mászunk bele senkinek a seggébe! Akkor nem zavarna.
Ha úgy érzed, szabálytalankodik, el kell távolodni tőle, nem pedig kioktatni.
Tegnap este megelőzött egy majom, utána meg benyomta a vészvillogót 2 s-ra, szerinted érdekel?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!