Vicces beszólások az oktatótoktól, miközben vezetni tanultatok, és valami baromságot csináltatok?
Figyelt kérdés
Az oktatóm alapból egy nagyon lezser férfi, akivel bármikor bármiről el tudsz beszélgetni, holott jóval 40 fölött jár. Soha nem emelte fel a hangját, ha valami hülyeséget csináltam vezetés közben, mint például tegnap, amikor nem vettem észre a gyalogosokat. Amikor megálltunk kávézni, viccesen odatette: "Ha Mikulásnak lennének öltözve, biztosan észrevennéd őket!". Még ma is nevettem ezen. A ti oktatótoknak voltak ilyen beszólásai? Vagy sokkal inkább a fejeteket is leordította?
18/L
2017. jan. 18. 19:14
11/13 anonim válasza:
Nekem az oktatóm csak lányokkal vicceskedett a fiúkat oltogatta
És hogy honnan tudom jól kitalálta az öreg hogy elősször összeszedi a tanulókat és mindegyikükkel vezet két órát.
12/13 anonim válasza:
Édes gyerekem, ne fejd azt a kormányt, nem tehén az! Forgasd szépen!
13/13 anonim válasza:
A sebességváltást gyakorold otthon WC pumpával! (Így is lett).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!