Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Németországban vagyok, a...

Németországban vagyok, a rendőrök megállítottak és drogtesztet csináltattak vérvétellel, ami valószínű pozitív lesz, mert kb 1 hete szívtam otthon. Mennyire jogszerű ez itt németországban úgy hogy nem fogyasztottam semmit amióta útúton vagyok?

Figyelt kérdés
2017. jan. 15. 17:34
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:
Látom senki nem a kérdésre figyel, hanem csak okoskodni vágyó, fontoskodó emberek írnak akik itt élik ki az érzéseiket hogy már pedig ők valakik.Nem sok értelme volt ezért ide regisztrálni. Van elég gyökér a face-en is, épp ezért nem érdekel az sem.
2017. jan. 16. 09:44
 22/29 anonim ***** válasza:

19-es vagyok.

Erre most őszintén milyen válaszokat vártál? Be tudod bizonyítani, hogy 1 hete szívtál csak utoljára, azt is itthon? Ha nem, akkor elveheti simán a rendőr a kulcsaidat és a jogsidat is; ott teljesen más jogai vannak a rendőrnek. Legközelebb gondold át, hogy megéri neked az ilyenek után a kábszi.

2017. jan. 16. 14:55
 23/29 anonim válasza:
100%
Szánalmasnak tartom ezeket a reakciókat! Az ember azért jön ide és tesz fel egy kérdést mert megoldást keres a gondjára.Nem arra vár hogy itt majd szépen kioktatják meg sorozza mindenki a hülyeségével. Sajnos a választ nem tudom ,biztosan mások ott a jogszabályok mint idehaza. Azt viszont nem tűröm hogy emiatt elitéljenek és egyből az jön hogy te egy szar szemét drogos vagy. Az alkeszokkal 1000szer nagyobb a baj. Ha a pupillád meg tág attól még nem biztos hogy szívtál, szűk látókörű sem vagy :D
2017. jan. 16. 15:06
 24/29 anonim válasza:
92%
Te meg dolbalába vagy ki a farkam azt se tudod miről beszélsz! Lefogadom hogy olyan szűk a pupillád ,mint amilyen tág a segglyukad! Ha indulnál a választáson én meg inkább elásnám magam! Az ilyenek miatt hanyatlik az egész világ, hihetetlen! Valaki felnyithatná a szemed végre és megmondhatná a frankót!
2017. jan. 16. 15:17
 25/29 anonim ***** válasza:
31%

Gúúúd dzsáb máj frend, gúúd dzsáb! Már vártam mikor fogják az alkoholt felhozni. Meee bezzeg az alkohol az nem rosssz, aztat engedik a hatóságok, de a fűvecskénket meg neeeeem, köcsög itt mindenki! Kicsit értenétek ténylegesen a témához és nem nyelnétek be mindent tövig akkor rájönnétek ilyenkor milyen hülyeségeket írtok.

Alkohol meg a tipikus kábítószerek nem egy és ugyanaz. Igen, az alkohol is okoz függőséget, de nem olyan könnyen, mint a népszerű kábítószerek. A vadkendert se azért vonták ki a gyógyászatból, mert a csúnya kapitalista bácsiktól elvették a hasznot, ezért pusztulnia kellett. Hanem azért, mert könnyen rászokott a szervezet. Igen, vannak jótékony hatásai, ezt mindenki elismeri (bármennyire próbálják sokan beállítani, hogy csak a fűvesek ismerik el ezeket), csak pusztán a gondok az, hogy a használói többsége baromira nem emiatt a hatások miatt szívja. A másik gond, hogy többségét elég erős vegyszerekkel kezelik palánta korukban. Menj el, kérdez meg egy vegyészt milyen hatással van az, hogyha műtrágyát, gombaölőt, stb. elégetsz bármiben, majd ezeknek a füstjét beszívod. Azt meg ne hidd, hogy nem kerül a növénybe ezekből a vegyszerekből. Nem hiszed el menj és kérdez meg bármilyen mezőgazdászt, mezőgazdasági iskola tanárát, stb. Na, te ezeket a vegyszereket szépen beszívod a szádba, tüdődbe. Szóval lehetnek jótékony hatásai, viszont a belélegzett vegyszerek miatt nem sokat érsz el vele. De persze továbbra is az alkohol a rossz.

2017. jan. 19. 08:34
 26/29 anonim válasza:
89%
jezus mennyi sotet barom van itt foleg ez a dongalaba gyerek idejon okoskodni mert hallota v olvasta az interneten h a drog rossz jaj csunya drog szidni kell embeeeer tajekozodj kicsit herka es fu kozott van kulonbseg fu sok helyen legalis nem ok nelkul... radasul szegeny ember nem a barom okoskodo fejedre kivancsi hanem a kérdeserr keres valaszt. szoval dongalaba erosen korlatolt kedves es okos emberke ment minden valaszta a piros kez ahogy latom nem csak tolem (0%ban adsz hasznos valaszokat :) )
2017. jan. 31. 00:07
 27/29 anonim ***** válasza:

Még szerencse, hogy nem egy helyesírási szótáron szoktál aludni.

Figyelj: embert öltem, de csak véletlen volt. Mit tegyek? Jogszerű, hogy elítélnek miatta?

2017. jan. 31. 07:19
 28/29 anonim válasza:

éés belekot a helyesirasba szep

telorol irok

ui: emberöléses peldanak itt semmi helye/ertelme

👏👏

2017. jan. 31. 09:45
 29/29 anonim ***** válasza:

Jó estét kívánok! Közúti gépjármű ellenőrzés. Fogyasztott alkoholt? Nem? Fújja meg kérem. Jó, rendben van.

Akkor most drogtesztet fogunk csinálni, bemegyünk a laborba is pisilni kell majd. Hogy hogy miért? Akit megállítunk, mindenkit beviszünk és megpisiltetünk.

2017. márc. 1. 19:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!