Németországban vagyok, a rendőrök megállítottak és drogtesztet csináltattak vérvétellel, ami valószínű pozitív lesz, mert kb 1 hete szívtam otthon. Mennyire jogszerű ez itt németországban úgy hogy nem fogyasztottam semmit amióta útúton vagyok?
Nekem az nem stimmel, hogy drogos vagy és itt magyarázkodsz. Örülj, hogy nem sitteltek le.
Mert drog nélkül nem lehet ám élni, ugye?
Biztos úr! Csak kicsit mutat a pisi, és hát hivatásos jogsim van, ezért egy héten csak egyszer drogozok, mert az még belefér. Természetesen olyankor sehova nem megyek, most is csak az éjféli misére siettem és egyébként is csak azért mérgezem magam, mert nem tudom feldolgozni, hogy havi 1500 eurot keresek.
Örülj neki, hogy még szabadlábon vagy.
Ezért nem kell fullba nyomni a kretént. Azt írtad minimálisat mutatott ki a vizelet teszt. Erre te benyögted nekik, hogy azért, mert 1 hete szívtál itthon. Mondtad volna azt, hogy nem rég mákosát ettél nagytételben vagy valami (ha túl sok mákot eszel befolyásolja a vizelet tesztet). Lehet simán elengedtek volna és mehettél volna az utadra.
Meg amúgyis ne légy hülye, ne szívd azt a sz*rt. Ha meg itthon alatt meg Magyarországot érted akkor pedig végképp ne szívd. Baromira nem ér annyit, hogy elszívd a vegyszereket is, amivel kezelik (egyszer vegyszerezed akkor is benne marad a vegyszer a növénybe).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!