Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Németországban vagyok, a...

Németországban vagyok, a rendőrök megállítottak és drogtesztet csináltattak vérvétellel, ami valószínű pozitív lesz, mert kb 1 hete szívtam otthon. Mennyire jogszerű ez itt németországban úgy hogy nem fogyasztottam semmit amióta útúton vagyok?

Figyelt kérdés
2017. jan. 15. 17:34
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
25%

Nekem az nem stimmel, hogy drogos vagy és itt magyarázkodsz. Örülj, hogy nem sitteltek le.

Mert drog nélkül nem lehet ám élni, ugye?

2017. jan. 15. 19:40
 12/29 A kérdező kommentje:
A legkomolyabb hogy a menetlevélhez hozzá sem szagoltak, pedig azt tudom hogy itt nagyon figyelik! Csak kajáért jöttem be a városba, szín józanul vezetek! Jobban szeretek vezetni sem mint hogy kockáztassam a jogsim!!!
2017. jan. 15. 19:43
 13/29 A kérdező kommentje:
Dongalád!Öszintén sajnálom hogy nem kapod meg a kellő szeretet,odafigyelést és amit a legjobban hiányolsz az elismerést. Ma már ott tartasz hogy a segítő kritikát is támadásnak veszed, talán pont ezért nincsenek igaz barátaid. Az élet véges!
2017. jan. 15. 19:55
 14/29 anonim ***** válasza:
30%
Értékelem a mély pszichológia elemzésed. Hogy nem stimmel, az egy dolog. De, hogy te drogos vagy és itt magyarázod a bizonyítványod, az meg tény. Én a helyedben csendben lennék, de nagyon.
2017. jan. 15. 20:06
 15/29 A kérdező kommentje:
:) még jó hogy az életem és tudatom az enyém! A te életed sajátodnak hiszed, csak sajnos a tudatod már oda!
2017. jan. 15. 20:11
 16/29 anonim ***** válasza:
100%
De honnan tudták a rendőrök, hogy drogot fogyasztott, ha még nincsenek meg a vizsgálat eredményei???
2017. jan. 15. 21:30
 17/29 A kérdező kommentje:
A pisi teszt mutatott egy minimális értéket! Amire ők is azt mondták hogy minimális. Ezután mondtam is nekik hogy 1 hete szívtam még otthon.De nem igazán értem ezt. Majd talán holnap a konzulátus tud valamit mondani, hogy miért?
2017. jan. 15. 21:58
 18/29 anonim ***** válasza:
33%

Biztos úr! Csak kicsit mutat a pisi, és hát hivatásos jogsim van, ezért egy héten csak egyszer drogozok, mert az még belefér. Természetesen olyankor sehova nem megyek, most is csak az éjféli misére siettem és egyébként is csak azért mérgezem magam, mert nem tudom feldolgozni, hogy havi 1500 eurot keresek.

Örülj neki, hogy még szabadlábon vagy.

2017. jan. 16. 07:45
 19/29 anonim ***** válasza:
70%

Ezért nem kell fullba nyomni a kretént. Azt írtad minimálisat mutatott ki a vizelet teszt. Erre te benyögted nekik, hogy azért, mert 1 hete szívtál itthon. Mondtad volna azt, hogy nem rég mákosát ettél nagytételben vagy valami (ha túl sok mákot eszel befolyásolja a vizelet tesztet). Lehet simán elengedtek volna és mehettél volna az utadra.

Meg amúgyis ne légy hülye, ne szívd azt a sz*rt. Ha meg itthon alatt meg Magyarországot érted akkor pedig végképp ne szívd. Baromira nem ér annyit, hogy elszívd a vegyszereket is, amivel kezelik (egyszer vegyszerezed akkor is benne marad a vegyszer a növénybe).

2017. jan. 16. 08:22
 20/29 anonim ***** válasza:
91%
Ja, egy kérdés DonGalába: indulsz a következő parlamenti választásokon? Mert, ha igen, akkor rád szavazok.
2017. jan. 16. 08:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!