Miért a dolgozó ember az utolsó a parkolóban?
Kialakítják a rokkant helyeket, ezt az egyet meg tudom érteni. Aztán jönnek női parkolók, majd a családos helyek.
Lassan majd az lesz már, hogy utána a nyugdíjas, majd a menekült, majd a munkakereső helyek, és a levégén parkolhat a dolgozó, aki egyébként sietne a munkába.
Miért van ez? Miért előbbre való mindenki?
Igen, pont ezért kérdezem, mert egyre gyakrabban látom.
Pár éve az egyik nagy konszern parkolójában a Frauenparkplatz miatt beszólt az őr, akkor táblázták ki frissen és rutinból beálltam. Ő meg szólt.
Visszaszóltam hogy "Tut mir Leid Schatzi."
Utána kerülte a szemkontaktust is.:D
Habár nem hitem ,hogy eljön a pillanat, de egyet kell értenem Donald J Trumppal...
A rokkantak helye teljesen egyértelmű: nem tud járni rendesen, nem lát, gondja van, szóval nem is kérdés.
Az ő helyeiken kívül viszont én is beállok a bejárathoz legközelebbi üres helyre és kész.
És nem munkába menet, hanem akármikor.
Utolsó: Ilyenek mint ez itt:
Nem fogom felkötni magam.:)
De teszek arra ami nincs az StVO-ban. Egyenjogúság van vagy mi.
Amikor nekem Volt kis gyerekem, akkor is oda áltam ahol Volt hely, akkor nem voltak ilyen baromságok.
Egyébként meg sosem fogok előre állni, most a lidl parkolóban is mindig kb a 3 sorban parkolok, mert nincs kedvem kerülgetni a sok tülekedőt. A múltkor elkövettem azt a hibát hogy bementem a második sorba, kitolatáskor majdnem a másik oldalról nekem tolatott egy snemlátsenemhall mammer. Errefelé nagyon sok ilyen koccanást látok.:)
Te most áruld el, hogy miért jössz a német specifikus problémáddal ide hőbörögni (mert ez nem más)? Fingunk sincs miért, de nagyon jó képet mutathatsz a magyarokról a bunkó beszólásaiddal, meg azzal hogy képtelen vagy 10 métert sétálni :D
Bírom az ilyen fazonokat mint te. Gondolom te az a típus vagy, aki éppen nem a kasszához akar beállni az autóval. Imádom amikor több tucat üres hely van a bejárattól 20 méterre, de inkább szabálytalanul megállnak egy okkal nem parkolónak kialakított üres részen, mert az közelebb van 7 méterrel:D Aztán majd amikor egy teherautó, aminek ott kellene megfordulni szépen meghúzza a kocsijuk oldalát, néznek mint a jóllakott ovisok.
"Amikor nekem Volt kis gyerekem, akkor is oda áltam ahol Volt hely, akkor nem voltak ilyen baromságok. "
Attól, hogy a te idődben még nem volt, nem lesz baromság, elég sok dolog lehet még ilyen.:D A női parkoló tényleg meglep, nem tudom, milyen intézménynél lőtték ezt a fotót, talán az adhat némi magyarázatot. A "mammer"-ről meg annyit, hogy nekem eddig csak férfi sofőrök okoztak balesetet (nekitolatás, előzni próbál úgy, hogy már mellette vagyok, szemben előz és le kell húzódnom teljesen a padkára+elviszi a visszapillantómat, stb), jellemzően ötvenes pasasok. 30 éve van jogsim, bőven túl vagyok a levezetett egymillió kilométeren, hófúvásban, jégen is biztonsággal vezetek nőként, és nem jelent problémát semmilyen típusú parkolás.:-)
"...és a levégén parkolhat a dolgozó, aki egyébként sietne a munkába. "
Értem a kérdésed lényegét, de ebbe muszály belekötnöm, sorry. Ha elmész bevásárolni munka előtt, akkor indulj hamarabb 2 perccel, így nem kell sietned a parkoló végéből.
Én például direkt a lehető legmesszebb szoktam megállni, ott, ahol egy autó sincs pont az ilyen lustaság miatt. De csak azért teszem ezt, mert a sok Fittipaldi
A) Képtelen rendesen a két csík közé állni
B) Még ha sikerül is, gyakran rányitják az ajtót a másikra.
A cégünk egyik mélygarázsában is van női parkolóhely 1 db. Megmosolyogtam és ennyi. Amúgy nekem jobban szúrja a szemem, hogy a roki parkolókban csúcskocsik szoktak állni. Lassan az lesz, hogy nem sajnálni fogunk egy mozgássérültet, hanem irigyelni...
nem dicsekvésből, csak a témához..nekem olyan kártyám van, mellyel oda állok a saját kocsimmal, ahová akarok.(cégparkoló)
Mégis a legtávolabbi helyre gurulok be reggel, mert oda már nem áll senki. Ha a bejárat környékére állnék, a sok gyökér a kicsapódó ajtajával összebarmolná a kocsimat. (Volt rá példa.)
Nem kell szégyellni, vagy kényeskedni, hogy neked távolabb van helyed....az a húsz méter, esetleg ötven megéri a békességet.
A többiek meg öljék egymást..
(sietne munkába? ez érdekes..mindenki siet)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!