Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Amikor utaztok a családdal,...

Gt9dnl1 kérdése:

Amikor utaztok a családdal, sok beszélgetés van az autóban a célállomásig?

Figyelt kérdés
Nálunk néha igen, néha nem. Ha utas vagyok az autóban mindig azt gondolják rólam hogy mérges vagy szomorú vagyok pedig csak faarcal bámulok ki az ablakon. Régebben mindig próbálták valahogy megtörni a csendet. Ha én vezetek nem törődöm ilyennel hogy beszélgessek az utassal.
2016. dec. 22. 21:59
 1/7 anonim ***** válasza:
Nálunk teljesen változó, szerintem egy többórás utat nem lehet mindig végigdumálni. Ráadásul ha vezetek és nagy a forgalom, úgyis arra koncentrálok, nem a dumára.
2016. dec. 23. 07:41
 2/7 anonim ***** válasza:

Ha én vezetek, akkor általában idegesít a duma.

Ha a faterom vezet az autópályán, dumálni kell hozzá, mert bealszik. :)

2016. dec. 23. 10:04
 3/7 anonim ***** válasza:

Ha belvárosban vagyok és nagy a forgalom akkor inkább az utat figyelem mert ott résen kell lenni.Szintén ez van ha 60-nal vagy gyorsabban megyek és nem lehet normálisan haladni hanem előzgetni kell

Egyéb esetben ha olyan kedvemben vagyok akkor sokszor én kezdeményezem a beszélgetést

2016. dec. 23. 10:10
 4/7 anonim ***** válasza:
Általában végig dumálunk, ha vezetek, ha nem, teljesen mindegy. De az sem zavar, ha hallgat mindenki, mert autóban egyszerűen képtelen vagyok aludni szándékosan is, így az elalvás veszélye nem áll fenn szerencsére. Nagyon ritka alkalom, hogy nincs türelmem az emberekhez, és akkor nem mondok semmit, csak felhúzom a zenét, akkor veszik a lapot, hogy most csend legyen. De mondjuk anyám ezt nem tolerálja :D
2016. dec. 23. 12:19
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Ha az utas beszél hozzám akkor az pl nem zavar.
2016. dec. 23. 16:49
 6/7 anonim válasza:
Nekem nincs jogsim férjem egyenesen követeli ha anyuék megyünk (120 km) ,hogy beszéljek hozzá persze van olyan helyzet mikor meg se merek szólalni :)
2016. dec. 23. 18:08
 7/7 A kérdező kommentje:
Érdekes :)
2016. dec. 24. 20:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!