Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Egy forgalmi vizsgán mennyire...

Egy forgalmi vizsgán mennyire számít ha benyalunk a vizsgabiztosnak? Vagy esetleg van valami mód rá, hogy elnyerjük a tetszését és ne legyen annyira bunkó?

Figyelt kérdés
Vannak egyáltalán olyan vizsgabiztosok, akik átengednek elsőre ?!
2016. dec. 18. 20:21
 1/4 anonim ***** válasza:
41%
Elég annyi hogy jaj kiesett az a fránya 20-as a zsebemből, biztos úr nem venné fel?
2016. dec. 18. 20:26
 2/4 anonim ***** válasza:
Ha tudsz vezetni, van érzéked hozzá, akkor azt egy gyökér is látja, és átenged...ha nem, akkor...annyi.
2016. dec. 18. 20:28
 3/4 anonim ***** válasza:

Nem. Aki bunkó, az még bunkóbb lesz, ha be akarsz nyalni. Aki meg normális, az nyalás nélkül is az.

Viselkedj normálisan és akkor nem lesz gond.

Mivel sokaknak sikerül elsőre a vizsgájuk, ezért egyértelmű, hogy simán átengednek elsőre, ha megérdemled.

Az oktatók jól ismerik őket. Az enyém előre elmondta, hogy melyiknél mire kell figyelni, mi az amire nagyon rá vannak kattanva, amiért biztosan meghúznak, ha azt elrontom.

2016. dec. 18. 20:28
 4/4 anonim ***** válasza:

Van, ha normális nem kell nyalni, ha bunkó akkor csak azért is buktat...

Én elsőre átmentem 30óra után nőként, azt se tudtuk ki lesz a vizsgabiztos, pedig az oktató el akarta mondani hogy mik a buktatók az adott embernél, de megnyugtatott hogy mind segítőkész, szóba se került a kenés. Aznap reggel vadi új jött... Szigorú volt de átmentem hibavonallal.

2016. dec. 18. 21:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!