Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Muszáj 2 órával repülés előtt...

Muszáj 2 órával repülés előtt megérkezni a reptérre ha nincs leadandó poggyászom?

Figyelt kérdés
2016. dec. 10. 18:21
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem.
2016. dec. 10. 18:27
 2/5 anonim ***** válasza:

ha minden nap utazol repcsivel, akkor nem..

ha meg nem, akkor ismerd meg az okot...miért is..

2016. dec. 10. 18:40
 3/5 anonim ***** válasza:

Nem muszáj.

Nem vagyok nagy utazó de mikor kimentem a reptérre pestre akkor senki se volt a check-in pultnál és a biztonsági ellenőrzésnél se álltak. Szerintem a legtöbb gép elment már 6kor én meg 7re mentem ki hogy a 9 óra körüli járatot elérjem, aztán meg ott ücsörögtem csak a beszállókapunál. Egy magyar mellett ültem a gépen aki azt mondta hogy már kb 300szor repült és ő 40 perccel az indulás előtt jött a reptérre.

2016. dec. 10. 18:41
 4/5 anonim ***** válasza:
Attól függ melyik reptére és ahogy írták milyen a forgalom éppen akkor. Például egy nagy reptérre ahol csak az fél óra, hogy megtaláld a kapud + kígyózó sorok a biztonsági ellenőrzésnél na oda kell a 2 óra, amúgy meg végig lehet rohanni a reptéren ha szerencséd van. Velem is már volt olyan, hogy kiszálltam a kocsiból és megállás nélkül baktattam aztán hirtelen a gépen találtam magam, mert sehol nem volt sor és már a beszállás is javában folyt. Persze ennek ellenére nem kockáztatnék.
2016. dec. 10. 18:50
 5/5 anonim ***** válasza:
Kétszer jártam már úgy, hogy a reptér felé tartó járatommal gond volt... ez azt jelenti, hogy kétszer estem már be izzadva-lihegve az utolsó percben, brr, rossz volt. Inkább olvasgatok ott békésen, mint számolgatni az odaúton, hogy maximum mennyi időm lehet még.
2016. dec. 10. 18:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!