Hogyan tudnánk a babánkkal szabályossan autókázni?
Figyelt kérdés
Van egy 2 hónapos pici babánk, és nem tudjuk, hogy mit tegyünk a kocsiba.Van hórdozónk is, meg gyerekülés is, csak egyetlen bibi van, hogy kispolskink van. Abba előre nem lehet a hordózót betenni, ugyanis az öv túl rövid, nem éri be. Hátul meg viszont nincs gyárilag benne biztonsági öv. Ha jól tudom a mózeskosárral meg nem lehet autókázni. Tegyünk bele hátra egy övet? Vagy esetleg mi a tanácsotok, hogy hogy tudnánk szabályossan, és biztonságossan közlekedni? Előre is köszi a válaszkat!2010. máj. 1. 11:56
1/6 anonim válasza:
hátra övet bele,nekünk ladánk volt amikor öcsém született,tetettünk bele övet (ügyesebb férj maga megcsinálja,bontóban olcson tudsz venni)
2/6 anonim válasza:
szerintem cseréld le a kocsit egy olcsó vmire (croma, passat, golf) ezeket olcsóm megveszed és biztonságosabbak
3/6 anonim válasza:
Ne próbáld meg betenni az övet!
1. tudtommal nincs kialakítva ilyen hely az oszlopon a Te kocsidban.
2. nem lesz aki vállalja a szabálytalan kialakítást.
3. a régi kocsikba, Pl. Lada, Trabi, Skoda sem kell. A jogszabály nem írja elő és így nem büntetik a hátsó ülésen öv nélküli utazást.
A kocsi méretéből kiindulva a mózeskosaras megoldás nem rossz. Ha beteszed hátra biztos, hogy meg se mozdul. Nem tudom, hogy a mózeskosaras tiltást hol olvastad. Ha még is igaz, akkor bármi más amiben úgy érzed, hogy a kisbaba biztonságosan tartható az utazás alatt.
4/6 anonim válasza:
az első övet kell kicseréltetni hosszabbra és babahordozóban szállítani. szerintem ez az egyetlen szabályos (és biztonságos) megoldás.
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors váaszokat. Autót most jelenleg nem tudunk venni. Akkor ezek szerint nem kell hátra öv. Esetleg tudnátok olyan oldalt linkelni, ahol utánna tudok nézni pontosan.
2010. máj. 1. 17:35
6/6 anonim válasza:
www.fiat126.hu oldalon nézz körül,ha még nem sikerült megoldást találnod!Ha tudok segítek a megoldás megtalálásában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!