Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Tudtok olyan budapesti autósis...

Tudtok olyan budapesti autósiskolát, ahol Volvon lehet tanulni?

Figyelt kérdés
Az a családi autónk, szeretnék már eleve azon megtanulni. :)

2016. dec. 1. 10:15
 1/6 anonim válasza:
100%
Igen tudunk.
2016. dec. 1. 10:23
 2/6 anonim ***** válasza:
Kettő ugyanolyan típusú autót is lehet teljesen más vezetni, de ettől függetlenül szerintem minél több autót próbálj vezetni, ne csak egyet, mert utána minden másba stressz lesz beülni.
2016. dec. 1. 10:56
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! :) stresszelni nem stresszelek, vezettem már több típust, Fiat Tipot, L200ast és fapados kis Wartburgot is, csak szeretnék ezen megtanulni profin. :)
2016. dec. 1. 11:42
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

És ha azt mondják, hogy 20 km-re tőled van ilyen iskola, akkor mindig 20 km-t fogsz utazni, ha mész vezetni? Meg ha a volvós oktatóra kell várni fél évet, akkor megvárod?

Teljesen mindegy, milyen autón tanulsz, mindet ugyanúgy kell vezetni. És profin meg nem az oktató fog megtanítani. Ő az alapokat fogja megmutatni.

2016. dec. 1. 16:39
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Ezért lenne jó más autót is vezetni legalább most, aztán majd ha lesz jogsid, volvózol majd eleget :))
2016. dec. 1. 16:41
 6/6 anonim ***** válasza:
Nem tudok, de láttam már közlekedni S40 classic tnulókocsit tehát biztosan van ilyen.
2016. dec. 6. 22:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!