Le tudom ellenőrizni valahol hogy érvényes-e még a megyei matricám?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Használtan vásároltam egy autót, és én úgy emlékszem mintha lenne rajta ebben az évben éves megyei (Pest) matrica, le tudom ezt ellenőrizni valahol? Esetleg benzinkúton megmondják rendszám alapján?
2016. nov. 28. 23:04
1/3 anonim válasza:
OTPay alkalmazással lekérdezhető
de csak azt fogja tudni mutatni, amit viszonteladónál vettek (minden amit nem az utdíjkezelőnél vettek, pl. sms vásárlás, benzinkút stb)
2/3 anonim válasza:
Autópálya ügyfélszolgálaton megmondják. A forgalmit el fogják kérni. Üf. található az autópályák kivezető szakaszain. Pl. M3 Metro áruház mellett. Bár az a rész fizetős, így érdemes a Fóti út felől megközelíteni.
3/3 anonim válasza:
Budaörsön is megmondják. A kivezető oldalon a benzinkútnál van egy iroda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!