Barátnőmnek biztonságos?
A barátnőmmel egy középsuliba járunk, és általában mindig átjön suli után, és a 17:00-kor induló busszal megy haza. Kiszoktam kísérni mindig, de nagyon félek, hogy amikor leszáll, és hazafele tart, baja esik, valaki kárt okoz neki, mert ugye sötét van már. :\
Olyan 5-7 percre lakik a buszmegállótól.
Szerintetek jó ötlet, hogy az 5 órásival megy mindig haza?
Előre is köszönöm!
Tisztában vagyok mindennel! De mégis szeretném megoldani, hogy 3 hónap után a szülei engedjék, hogy itt aludhasson! Szeretnék vele sok időt együtt tölteni, és élvezni minden pillanatot!
Na várjál, akkor te most azt akarod megoldani hogy nálad alhasson, nem azt hogy biztonságban legyen és az lenne a legjobb ha ott aludna... Ez akkor magyarázat.
Még ha a biztonság lenne.. az önvédelem jó ötlet, a tesó ellen is jó, viszont amíg a szülei tartják el és ők a hivatalos része az életének, ebbe nincs beleszólás, addig ők szabják meg a dolgokat és ha nemet mondanak akkor az nem, ennél csak szigorodhat a dolog. 18éves koráig ők diktálnak. Mivel piszkálják? Tanuljon? Házimunkát csináljon? Lehet úgy vannak vele hogy épp elég az hogy minden nap együtt vagytok, nem marad idő pl arra hogy besegítsen otthon, rendesen tanuljon stb... De így meg is értem őket, szülőként nem örülnék hogy a lányom minden nap ott van a barátjánál és még a hétvégét is nála töltené vagy esetleg hétköznap ott aludjon.
Oké neked már más céljaid vannak, 18 vagy, ő viszont most alapozza a dolgokat az érettségihez egyáltalán...
24L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!