Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Vidéki lakcímem van, parkolni...

Vidéki lakcímem van, parkolni szeretnék Budán. Hogyan tovább?

Figyelt kérdés

Vidékről jöttem Budapestre dolgozni. Állandó lakcímem és tartózkodási helyem is vidék, igen gyakran hazajárok. Barátnőmnek ideiglenes Budapesti lakcíme van. Van egy közös albérletünk, tartós, bejelentett szerződéssel.

Autót szeretnék venni, amit Budán az utcán parkolnék le, Vízivárosban. Mi a legjobb lehetőségem egy parkolóbérletre? Albérleti szerződéssel ingyenes? Az autó az én nevemen lesz, de lehet a parkolóbérlet a barátnőm nevén? Köszi!

2016. nov. 5. 16:03
 1/4 ede1219 ***** válasza:
Bemész a helyi kormányablakhoz és ott pontosan el fogják mondani, de gyanítom, hogy be kell jelentkezned a bérelt lakásba.
2016. nov. 5. 16:56
 2/4 anonim ***** válasza:
Legalább ideiglenes lakcím kell, de az a környék nem ingyenes eleve?
2016. nov. 5. 18:49
 3/4 anonim ***** válasza:
kell a bérleti szerződés
2016. nov. 5. 19:21
 4/4 anonim ***** válasza:
A Nagyfaluban csak akkor kapsz éves parkolási engedélyt, ha állandó lakcímre vagy oda bejelentve és oda fizeted a súlyadót. Ideiglenesre nem adnak ki engedélyt ( legalábbis a 9. kerületben nekem ezért nem adtak ).
2016. nov. 5. 20:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!