Miért félnek sokan vezetni Budapesten?
Főleg nők vannak a rokonságból akik nem mernek Pesten autót vezetni. Mikor jöttem haza külföldről akkor senki se volt aki feljött volna értem a reptérre pedig az még szinte nem is Budapest. Aki ráért volna az nem mert vezetni.
Én még csak Csepelen voltam autóval de ott nem volt vészes. Bonyolult a közlekedés a belvárosban vagy miért nem mernek ott vezetni?
Nem tudom de nekem is így van sok ismerősöm. Pedig annyi az egész, hogy jobban kell figyelni a sávokat, táblákat, hogy időben be tudj sorolni.
Egyszer vittem fel valakit, mellettem ült és remegett, hogy mikor érünk ki végre a városból.
Aki nincsen hozzá szokva a főváros, de legalább az összetettebb forgalmi helyzetekben közlekedéshez, annak félelmetes lehet Budapesten autóval közlekedni.
Ördögi körré alakulhat a helyzet: fél ezért ne vezet olyan helyzetekben, és mivel nem vezet nincs gyakorlata, ami növeli a félelem érzetet.
Vidéken nagyon sokan vezetnek úgy, hogy még Debrecenbe, Miskolcra, Szegedre sem mertnek bemenni, mert ott villamos is van, s olyan városokban vizsgáztak, ahol nem volt villamos közlekedés, tartanak tőle, hogy hibáznak, inkább kerülik a helyet - a fővárosban is ugyanez a mechanizmus, csak ott sokkal erősebb a félelem érzet, nagyobb a bátortalanság.
Nem lennék rá büszke hogy félnek melletted, tuti nagyon magabiztosan vezethetsz.
Az exem azt mondta hogy nem tud kocsiban aludni. Csehországban és Németországban szakadó havazás idején aludt mint a bunda, kicsot sem félt mikor toltam a belső sávban a pályán, kanyarogtunk a hegyekben
Akik nincsenek hozzászokva a városhoz, azok paráznak.
Függetlenül attól, hogy nők vagy NEM nők.
Ha olyan ismerősöd van aki nő és fél, az minden esetben, de az az miatt van, mint mindig és minden koron, minden nőnél, hogy NINCS kellő vezetési tapasztalatuk, mert mindig minden esetben más vezet helyettük, és emiatt egyre jobban elbizonytalanodnak, majd mindig és mindenkor kibúvót találnak, majd ha nincs más választásuk és vezetni kell, akkor annyira paráznak, hogy hibáznak, majd ettől még jobban paráznak.
Kell folytatnom?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!