Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » A nap mely részében legenyhébb...

A nap mely részében legenyhébb a városi forgalom?

Figyelt kérdés

2016. okt. 21. 16:51
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
éjjel 1 és 5 között.
2016. okt. 21. 16:52
 2/8 b4r4thg ***** válasza:
100%
valóban a hajnali órák. Azon kívül Budapest kb be van halva, pláne ha kap egy kis esőt, mint most.
2016. okt. 21. 18:51
 3/8 10 deka farhát ***** válasza:
A péntek délután amúgy is agyfasz, még eső se kell hozzá :)
2016. okt. 21. 20:02
 4/8 anonim ***** válasza:
0%
Melyik ország melyik városában butagyerek?
2016. okt. 21. 20:17
 5/8 A kérdező kommentje:
Mivel egy magyar oldalon kérdezem magyar emberektől azt hittem nyilvánvaló, hogy az indonéz sintang városára gondoltam .. idióta
2016. okt. 21. 20:20
 6/8 anonim ***** válasza:
Hát ha nappal nézzük, akkor talán még délelőtt 10-12-kor lehet úgy ahogy közlekedni, de enyhények akkor sem mondható.
2016. okt. 21. 21:51
 7/8 anonim ***** válasza:

"A kérdező kommentje:

Mivel egy magyar oldalon kérdezem magyar emberektől azt hittem nyilvánvaló, hogy az indonéz sintang városára gondoltam .. idióta"

1.) Sok hülye kérdez romániából vagy szlovákiából, és gondosan titkolják a kilétüket. Mjad a sokadik válasz után mindenkit lehülyéznek..

2.) OK, hogy Magyarország, de tudtommal az ország nem egy városból áll, és ugye magad sem hiszed, hogy ugyanaz történik minden városban!?

3.) No persze tudom én, hogy aki nem ír semmit az bBudapestre gondol, mert arrafelé akkor az arcuk az embereknek, hogy szerintük más város nem is létezik!

Nos, akkor ki is a hülye?

2016. okt. 22. 07:42
 8/8 anonim ***** válasza:

Hajnalban és este kb 7-8tól

Felénk délelőtt 9körül (piacnap függő nálunk) délután 2-3körül, 4től őrültek háza 6ig.

2016. okt. 23. 18:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!