Szerintetek melyik Gps a legjobb? 40000 ft ig?
Egy Wayteq X985Bt-t vettem.
Gyors, pontos,nem túl drága.
Hátránya volt, hogy a térképet nekem kellett beszereznem rá.
Értem én, de Garmint nem kapsz annyiért, az összes többi cucc problémás.
A navigáció három dolgot igényel:
- eszköz
- szoftver
- térkép
A magyar iGo nagyon jó, csak folyamatos harcban áll a vasat gyártókkal és a térképkészítőkkel. Ezért nagyon bizonytalan dolog olyan eszközt venni, amelyiken nem csak ma, hanem 2-3 év múlva is lesz legális, friss térkép.
A szervizünkbe sokan jönnek azzal, hogy frissítsük, de nem tehetjük meg, mert nincs legális mód. A készülékek egy részén lopott iGo van. Ilyenhez hozzá sem nyúlunk. Másokon vásárolt, de nem jár hozzá frissítés.
Vannak márkák, amelyeknél a vas megy tönkre idő előtt.
Nálunk most a legolcsóbb 60 ezer.
(Garmin Drive 50 LMT). Ameddig működőképes a vas, addig kapsz frissítést térképre (Teljes Európa). Hasznos dolog az éberség figyelése, s különféle riasztások.
a leírásból idézek:
A Garmin Drive 50 hasznos riasztásokkal rendelkezik, melyek biztonságosabb vezetési környezetet nyújtanak. Időben értesíti éles kanyarokra, sebességhatár-változásokra, vasúti kereszteződésekre és a közeli iskolákra. Ezen felül a Garmin Drive 50 jelzi, ha rossz irányból hajt be egy egyirányú utcába. Figyelmeztet, ha sebességmérő kamerák felé közelít, valamint hosszabb utazások során emlékeztet a pihenőkre. Mutatja útja során a közeledő pihenőhelyeket, benzinkutakat, éttermeket vagy egyéb, az útja során fontos létesítményeket.
Egyetértek az előttem szólóval. Én is GPS Áruházban dolgozom és hasonló tapasztalataim vannak. Ha IGO-t veszel akkor vigyázz, mert nagyon sokan hamisítanak.
Lehet a sygicet kellene kipróbálnod. A fent említett Wayteq X985BT-nek van Sygices verziója is, 40.000 Ft alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!