Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Szerintetek melyik Gps a...

Kazi László kérdése:

Szerintetek melyik Gps a legjobb? 40000 ft ig?

Figyelt kérdés

2016. okt. 5. 16:08
 1/5 anonim ***** válasza:

Egy Wayteq X985Bt-t vettem.

Gyors, pontos,nem túl drága.

Hátránya volt, hogy a térképet nekem kellett beszereznem rá.

2016. okt. 5. 16:47
 2/5 anonim ***** válasza:
Ha nincs pénzed GPS-re, de van okostelefonod, akkor keress ingyenes, offline navigációt. Én a Here alkalmazást használom. Itt le szoktak hurrogni, de olyan helyen dolgozom, ahol GPS készülékeket, térképeket értékesítünk és eszközöket javítunk. Mindenkivel szemben ki merem jelenteni, csak Garmint szabad megvenni, semmi mást.
2016. okt. 5. 18:36
 3/5 A kérdező kommentje:
Van pénz 40000 ft kb
2016. okt. 5. 20:55
 4/5 anonim ***** válasza:

Értem én, de Garmint nem kapsz annyiért, az összes többi cucc problémás.

A navigáció három dolgot igényel:

- eszköz

- szoftver

- térkép

A magyar iGo nagyon jó, csak folyamatos harcban áll a vasat gyártókkal és a térképkészítőkkel. Ezért nagyon bizonytalan dolog olyan eszközt venni, amelyiken nem csak ma, hanem 2-3 év múlva is lesz legális, friss térkép.

A szervizünkbe sokan jönnek azzal, hogy frissítsük, de nem tehetjük meg, mert nincs legális mód. A készülékek egy részén lopott iGo van. Ilyenhez hozzá sem nyúlunk. Másokon vásárolt, de nem jár hozzá frissítés.

Vannak márkák, amelyeknél a vas megy tönkre idő előtt.

Nálunk most a legolcsóbb 60 ezer.

(Garmin Drive 50 LMT). Ameddig működőképes a vas, addig kapsz frissítést térképre (Teljes Európa). Hasznos dolog az éberség figyelése, s különféle riasztások.

a leírásból idézek:

A Garmin Drive 50 hasznos riasztásokkal rendelkezik, melyek biztonságosabb vezetési környezetet nyújtanak. Időben értesíti éles kanyarokra, sebességhatár-változásokra, vasúti kereszteződésekre és a közeli iskolákra. Ezen felül a Garmin Drive 50 jelzi, ha rossz irányból hajt be egy egyirányú utcába. Figyelmeztet, ha sebességmérő kamerák felé közelít, valamint hosszabb utazások során emlékeztet a pihenőkre. Mutatja útja során a közeledő pihenőhelyeket, benzinkutakat, éttermeket vagy egyéb, az útja során fontos létesítményeket.

2016. okt. 6. 10:20
 5/5 Rowi válasza:

Egyetértek az előttem szólóval. Én is GPS Áruházban dolgozom és hasonló tapasztalataim vannak. Ha IGO-t veszel akkor vigyázz, mert nagyon sokan hamisítanak.

Lehet a sygicet kellene kipróbálnod. A fent említett Wayteq X985BT-nek van Sygices verziója is, 40.000 Ft alatt.

2016. okt. 6. 10:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!