Lehet olyan, hogy rendőröknek kiadják, hogy X bírságot osszanak ki és csak azért büntessenek meg? .
... Vagy mert alapból xxxx a rendőrök. Minap mentem bringával közúton és mert ki volt rakva kerékpárost tiltó tábla az alapján megbírságolt 5 e. Ft-e. (Még jó, hogy közút nem [?!]) Alapból azt mondta, hogy bírság vagy feljelent, szóbeli figyelmeztetés az szóba sem került esetleg. A bringa amit használok kb. 10 e. Ft értéket képvisel szóval nem éppen baráti a bírság összege a bringa árának az 50 %-a ha ezt veszem alapul. (Nyilván nem 10 e. bringával járnék ha jól állnék anyagilag.)
Végig az volt az érzésem nem mérlegelnek semmit csak az volt a lényeg jól megbírságoljanak.
(Persze azért mentem ara felé [évek óta ara járok], mert útminőségileg még az a legkevésbé kifogásolható út többek között országúti bringával.)
És a végén még volt bőr a képükön, hogy "szép napot" kívánjanak nekem miután tönkretették az egész napomat.
Nem kell nekik kiadni...
Amennyi roncs közlekedik az utakon, ahányan mennek 70-nel városon belűl, ahányan mennek a forgalommal szemben, ahányan nem ismerik a rendőri karjelzéseket, ahányan nem állnak meg a stop táblánál meg sem kell magukat erőltetni.
Ja, és jobb kéz szabály!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!