Erdelyben elveték a joksim. Bekülték a bukaresti fökapitanyságra. Onnan Magyar konzulatushoz. Menyi idö. Ez az egész . Mijen hoszu fojamat. Amig viszaküldik? Budapestre
Kötőszavakat és elöljárószavakat nem számolva 29-ből kb. 5 szót sikerült leírnod helyesen. Igazából 6-ot de a Budapest szó annak ellenére, hogy helyes valahogy mégsem része egy mondatnak sem, a tudni és mikor szó közé pedig talán kellene egy vessző, habár már franc se tudja már ennyi dekódolás után....
Picit kellett volna megtolni és megvan a tökéletesen hibás kérdés, ne add fel az álmaid!
"Picit kellett volna megtolni és megvan a tökéletesen hibás kérdés, ne add fel az álmaid!"
Na, itt már a sírógörcs fogott el! :D
Válaszolva a kérdésedre: szerintem teljesen mindegy. Már ha jól dekódoltam a kérdést! :)
Általában a bevonás idejét beleszámolják az eltiltásba,addig meg gondolom hazaér a joGsi.
Eddig úgy tudtam, hogy a "nyócátalános" kell a "joksihoz", de ezek szerint lemradtam valamiről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!