Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Erdelyben elveték a joksim....

Erdelyben elveték a joksim. Bekülték a bukaresti fökapitanyságra. Onnan Magyar konzulatushoz. Menyi idö. Ez az egész . Mijen hoszu fojamat. Amig viszaküldik? Budapestre

Figyelt kérdés
90 nap ra vették ell, es nemlehet tudni mikor küldi a roman rendörség...
2016. szept. 29. 08:25
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Amíg várakozol,ajánlom a magyar nyelvtan,helyesírás tanulását.Ezt olvasni is fájdalmas volt.
2016. szept. 29. 08:35
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Valaha Kölcsey Ferenc „Parainesis”-ében arra intett, hogy tiszteljük és tanuljuk más idegen népek nyelvét (különösen az ógörögöt és a latint), de ne feledjük: amíg idegen nyelveket tudni szép, addig a hazait „lehetségig művelni” kötelesség!
2016. szept. 29. 08:39
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Kötőszavakat és elöljárószavakat nem számolva 29-ből kb. 5 szót sikerült leírnod helyesen. Igazából 6-ot de a Budapest szó annak ellenére, hogy helyes valahogy mégsem része egy mondatnak sem, a tudni és mikor szó közé pedig talán kellene egy vessző, habár már franc se tudja már ennyi dekódolás után....

Picit kellett volna megtolni és megvan a tökéletesen hibás kérdés, ne add fel az álmaid!

2016. szept. 29. 08:41
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

"Picit kellett volna megtolni és megvan a tökéletesen hibás kérdés, ne add fel az álmaid!"

Na, itt már a sírógörcs fogott el! :D

Válaszolva a kérdésedre: szerintem teljesen mindegy. Már ha jól dekódoltam a kérdést! :)

Általában a bevonás idejét beleszámolják az eltiltásba,addig meg gondolom hazaér a joGsi.

Eddig úgy tudtam, hogy a "nyócátalános" kell a "joksihoz", de ezek szerint lemradtam valamiről.

2016. szept. 29. 11:06
 5/5 anonim ***** válasza:
63%
Addig marad a bicigli.
2016. szept. 29. 16:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!