Miért nem használunk egész évben fagyálló ablakmosó folyadékot?
Figyelt kérdés
2016. febr. 4. 12:22
1/7 anonim válasza:
Amilyen egyszerű a kérdés, oly egyszerű a vűlasz is: Mert jobban szennyezi a környezetet, mint a fagyálló nélküli.
2/7 anonim válasza:
Mert a víz olcsóbb, mint a fagyálló!
De ha azt használsz nyáron, akkor sincs semmi gond belöle.
3/7 anonim válasza:
Én úgy csinálom hogy télen feltöltöttem fagyállóval, majd ha elfogy akkor nyáron töltök bele nyári szélvédő mosót, de nem tele mert keveset használom nyáron az autómat és nem akarok azzal kínlódni hogy egy tele tartály nyári szélvédőmosót leengedjek, nehogy télen belefagyjon.
Úgyhogy a tél közeledtével már csak télit töltök bele.
4/7 anonim válasza:
Nem használunk?... ezt honnan veszed? én sosem cserélem a fagyállót..ötliteres kannában veszem, aztán csak utántöltöm..mindegy az évszak.
és nem omlott össze a környezet sem. pedig füstölnek a kémények most is a sok széntől, gumitól, pozdorjától.
5/7 anonim válasza:
Mert a nyári szélvédő mosó jobban eltávolítja a bogarakat, mint a téli. A téli szélvédő mosóak nem szükséges, hogy legyen ilyen funkciója.
6/7 anonim válasza:
Amúgy a nyáriban is van valamennyi fagyálló, az sem fagy meg enyhébb fagyokban.
7/7 anonim válasza:
én nyáron mosóport öntök a vízhez és azt használom, így ingyen keverem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!