Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Mennyire általános dolog az a...

Mennyire általános dolog az a mélygarázsoknál, hogy 5 percen belül nem kell fizetni a kihajtásért?

Figyelt kérdés
Arra gondolok, hogy ha valaki véletlenül megy le, mert pl. nem tudja, hogy fizetős, akkor eléggé balesetveszélyes visszatolatni. Elvétve látom kiírva, hogy amennyiben a belépést követő 5 percen belül kihajtok, akkor nem kell fizetni. Ez csak az üzemeltetőn múlik, vagy van rá valami szabály? Mennyire elterjedt dolog ez?
2016. szept. 20. 08:45
 1/1 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem általános dolog, én még nem is láttam ilyen kiírást, bár nem is nagyon szoktam olvasgatni behajtáskor, csak nyomom a gombot, veszem a jegyet, és megyek.

Hazudok, mert Ferihegyen találkoztam ezzel az 5 perces limittel.

"Arra gondolok, hogy ha valaki véletlenül megy le, mert pl. nem tudja, hogy fizetős"

Ahhoz szerintem nagyon hülyének kell lenni, hogy véletlenül lemenjek a fizetős mélygarázsba! Eleve a legtöbb plázában ingyenes az első óra. Eltekintve néhány kivételtől csak a lakóházak mélygarázsai ingyenesek, oda meg nem lehet kártya nélkül lejutni. Ahová le tudsz egyszerűen menni az meg fizetős, kivéve néhány pláza ingyenes parkolóját.

2016. szept. 20. 20:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!