Jó tippek forgalmi vizsga előtt?
Holnap után vizsgázom. Nem vagyok egy parázós típus, de érzem, hogy most nem úgy működik a záróizmom, meg a hasam, ahogy szokott. Parázok, gyerekek! A vezetés magában jól megy, csak az odafigyelés, azt kéne valahogy javítanom még. Holnap még megyek 2 órát, meg vizsga előtt fél órát. Ideg bennem van, de hogyan tudnék arra koncentrálni, hogy sikerül és nem arra, hogy mekkora balf#sz leszek és megbukom?
Mivel nyugtassam magam? Esetleg gyakoroljak, de mit? Parkolás, megfordulás, minden jól megy, csak a kxrva odafigyelés.
Bocs a csúnya szavakért, de most őszintén kijön belőlem minden.
Segítsetek, nem szeretnék megbukni, olyan gáz lenne!
Itt már nincs különösebb tennivalód.
Próbálj meg nem rágörcsölni a vizsgára, természetes, hogy izgulsz, de amikor a vizsga elkezdődik "elfelejtesz" izgulni - ez 10 vizsgázóból 9-nél így van.
Azt a szűk órát kell koncentrálva kibírnod, figyelned kell minden fontos dologra, de ezen sem tudsz sokat fejleszteni két nap alatt, viszont VIZSGÁZOL, ezért figyelni fogsz.
Nem rossz a vezetési stílusom, nem pancserkedem az autóval, szabályokkal is tisztában vagyok, csak fogalmam sincs, hogy mi lesz velem, a közelgő vizsga miatt, meg a munkahelyen is felkúrták az agyam, ideges voltam, egyből patkáztam akkorát párhuzamos parkolásnál, mint az állat, ami mellesleg mindig sikerült elsőre. Elsőbbséggel sem volt gond, de biciklist nem vettem észre, mert máshol járt a tekintet, meg a gondolat is. Valamint volt egy hülye, aki nem adta meg az elsőbbséget, jött ki elém, tudtam, hogy fékezni kellene, de valahogy az oktatóra bíztam, és ő satuzott be. Nem is volt ott az agyam. Közrejátszott ma a melói balhé, holnap megpróbálok odafigyelni teljesen, azt lesz ami lesz szerdán.
Nyugtató érhet valamit, vagy hagyjam, mert bekábít?
Menj lassan, de ne túl lassan. (pl. 50-es szakaszon 40-45-tel) Így több időd marad végiggondolni a forgalmi helyzeteket, ráadásul így az 50 perc alatt kevesebb forgalmi helyzetet is kell megoldanod, tehát kevesebb a hibázás lehetősége.
Ne felejtsd el az indulás előtti fékpróbát.
Ne izgulj, sok sikert!
Köszönöm a válaszokat!
Lesz, ami lesz, kész. Ha sikerül, berúgok, ha nem, akkor is berúgok! :D
Sikerült! Nem is nagyon foglalkoztak velem, végig beszélgetett az oktató meg a vizsgabiztos, pedig csináltam nagy ökörséget. Egyívű helyett csináltam egy szép Y-t, úgy paráztam.. :D De szabályos voltam, így 1 javítással be lett húzva, hogy sikerült. Parkolásoknál nem középre tettem a kocsit, meg lassan, de helyesen észleltem a közúti jelzéseket. Lassabban mentem mindenhol, kikerülve a gyorshajtást. Hibapontokkal, de sikerült, pedig nagyon izgultam, alig bírtam beszélni. :D
Köszönöm a szépen a válaszokat, és a biztatásokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!