Hazafele jovet en is beleszaladtam egy fix traffipaxba. Bemerhetett?
Figyelt kérdés
Nem tudom talan kicsivel gyorsabban mentem mint kellene. Sotet volt, es villant egy voros feny a traffirol. Az azt jelenti hogy atleptem a sebesseget es bemert?2016. aug. 29. 22:00
1/4 anonim válasza:
az csak hülyítés volt..már régóta tilos szembevakuzni..sőt egyáltalán vakuzni.
a nem kamu, igazi sebességmérők már éjjel is jól látnak.
a villanás az csak úgy lehet, hogy szopatnak egy mobiltelefonnal...(sikeresen)
amúgy mennyivel hajtottál gyorsabban(az óra szerint)?
a talán kicsivel, az még nem okoz gondot.
szerintem nem fényképeztek le
jóccakát, aludj jól.
2/4 A kérdező kommentje:
Az talan nem is vaku volt, lehet hogy azt lattam hogy mukodesben van a radar, lehet ez lattam. Voros villogas volt. Hat legyen igazad. Szerintem annyival nem mentem gyorsan hogy bemerjen. Joejt.
2016. aug. 29. 22:28
3/4 anonim válasza:
Ha lefotóztak, akkor az pár napon belül kiderül. Legkésőbb péntekig tuti megküldik a bírságot.
4/4 anonim válasza:
A traffinak az a vörös fénye az a lézer amolyan éjjel látó üzemmódja. Egyszer én is azt hittem hogy baj van pedig akkor épp egy utcából kihajtva mentem bele még jóval a megengedett sebességhatár alatt voltam, akkor egy ismerőst megkérdeztem és ő mondta ezt. Ha figyeled a sebességmérődet és tudod hogy azon az úton milyen sebességkorlátozás van lakott területen belül ugye tudod hogy 50 km/h ha csak nincs más tábla erre vonatkozóan de akkor is csak a kamerától pár méterrel tud bemérni téged és bírságolni ha rajtakap. Egyszer én is mentem gyorsabban a kelleténél és messze voltam még a traffitól amikor észrevettem hogy gyorsan megyek, így mire odaértem már lelassítottam amennyire kell és semmilyen bírság nem jött. Egyébként 4-5 munkanapon belül szokott jönni a bírság, de 60 munkanapon belül bármikor küldhetik késve, ha utána érkezik akkor az érvénytelen, de biztonság kedvéért célszerű utánajárni hogy miért is van ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!