Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Szerintetek bemértek?

Szerintetek bemértek?

Figyelt kérdés
Láttam, a számlálon, hogy 5mp-ig zöld van és odaléptem neki. kb 70-75 el mehettem. Ellenkező irányból egy rendőrautó várta a zöldet (volt még előtte egy vagy két autó). Van esély arra, hogy bemértek, uh volt előttük sor volt?
2016. aug. 26. 12:56
 1/5 A kérdező kommentje:
*előttük sor volt
2016. aug. 26. 12:57
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Sávban közlekedő rendőrautóból nem szoktak sebességet mérni, még akkor se ha épp a lámpánál állnak!

Honnét a buta ötleted? Kocsma, haverok?

2016. aug. 26. 13:01
 3/5 Tomcatters ***** válasza:
Nem !!! .... Forgalomba résztvevő rendőrautó,az nem azért vanott, hogy mérjen,hanem, mert megy valahová ..... :)
2016. aug. 26. 13:07
 4/5 anonim ***** válasza:
Max ha tényleg olyan gyorsan mész át a kereszteződésben, akkor utánad megy és megkérdezi, hogy mi ilyen sűrgős, de ez ritka és csak ha járőr. Ha épp menek valahova le se szarják.
2016. aug. 26. 14:02
 5/5 anonim ***** válasza:
Közlekedő rendőrautó nem mér, még akkor sem ha csak áll a kereszteződésben. Ha nem mentek utánad akkor nincs semmi.
2016. aug. 26. 15:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!