Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Forgalmi vizsgán ha felfizetem...

Forgalmi vizsgán ha felfizetem a vizsgabiztos, de mégis megbuktat akkor visszakérjem a pénzem?

Figyelt kérdés
Most megyek másodjára vizsgázni. elsőn megbuktattak mert 1x nem indexeltem balra a balra kanyarodó sávban. És mondta az otkatóm, hogy elvárják, hogy fizessek. Ha most fizetek nekik de mégis megbuktatnak akkor visszaadják?

2016. aug. 24. 21:23
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Azért aki kenőpénzzel is megbukik az tényleg nem való a forgalomba
2016. aug. 25. 08:36
 12/14 anonim ***** válasza:
61%
Valahol mindenkinek igaza van csakhogy,és ezt zemélyes tapasztalatból tudom, hogy van vizsgabiztos nem egy nem kettő akit le lehet kenni an olyan is aki elvárja de ezt az oktató tudja. Azt, hogy hogy osszák el egymás között más kérdés. És a fizetés nem egyenesen jogsi, egy jobbkezes utca benézését nem fogja elnézni de pl begyakorolt útvonalon vihet az oktató vagy csak egy parkolást kell megcsinálni vagy nem annyira húzza be a hibapontokat jobban elnézi de ha olyan hibát követsz el ammi valóban veszélyes a mindennapos közlekedésben akkor megvág függetlenül, hogy fizettél e vagy sem. A pénzt meg eszedbe se jusson visszakérni illetve ha így is meghúznak akkor gondolkodj el, hogy valóban kell e jogsi. Viszont ha így átmész akkor amikor már élesben vezetsz egyedül ajánlom, hogy óvatosan és figyelve és tanulj mindenből!!!
2016. aug. 25. 14:02
 13/14 A kérdező kommentje:
Átmentem. Elis fogadták a pénzt. vezettem 20 percet és már mentünk is vissza. Az oktatóm is mondja, hogy látszik hogy tudok vezetni de ha elvárja a vizsgabiztos akkor ezvan.
2016. aug. 25. 15:59
 14/14 anonim válasza:
53%
A kérdezővel értek egyet. Most vizsgáztam másodjára és adtam némi anyagi támogatást a vb-nek. Oktatót megkérdeztem előtte, ő tudja kinek lehet adni, neki lehetett, elfogadta. Ég és föld volt így a dolog az első vizsgához képest. Az a helyzet, hogy egy újabb bukás bizonyos szinten már nem tanító szándékú hanem hátráltató. Előbb utóbb biztos sikerült volna pénz nélkül is, mert bízom magamban, viszont az rettenet sok plusz pénz lett volna... inkább jogsival, szépen lassan gyakorlok egy ismerőssel, egy ismerős kocsival amíg nem szerzek rutint. Örökké nem lehet az oktató mellett ülni...
2016. okt. 10. 23:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!