Ha az M1-ről szeretnék átmenni az M3-ra, akkor érdemes átmenni Budapesten, vagy inkább kerüljek?
Autóval még sosem voltam Budapesten, de most ennek is eljött az ideje. Érdemes bemenni a városba, és rövidíteni, vagy inkább a hosszabb M0 a jobb? Péntek este 8 körül, vagy szombat reggel 7 körül mennék, de lövésem sincs, hogy mekkora forgalommal számoljak.
Ha átmegyek Bp-n, akkor melyik a legrövidebb út a két pálya között?
A Budaörsi-Hegyalja-Erzsébet híd-Rákóczi út útvonal 30 km és 40 perc.
Az Egér út-Hungária 36 km 45 perc.
Az M0-áson 60 km és 40 perc.
A döntés a tiéd!
:)
Megéri M0-áson menni, mert folyamatosan azonos tempóval tudsz haladni, ez a városról nem mondható el.
Amúgy nem tudom, pontosan merre mész, de nem kell az M3-ig elmenni az M0-áson, hanem mehetsz az M31-es autópályán, és úgy rövidebb az út. Ez Pécel és Nagytarcsa között válik ki az M0-ásból, és Gödöllő előtt csatlakozik az M3-asba. Én erre mennék.
Köszönöm a válaszokat!
Tiszaújvárosba mennék, csak nem nagyon ismerem Pestet. Egyik ismerősöm javasolta, hogy este menjek nyugodtan be a városba, át az Erzsébet hídon, el a Keleti mellett, ott talán balra, és utána már ki lesz írva az M3 bevezető. De nem vagyok tisztában a főváros forgalmával, hogy mikor van dugó, mikor van nagy forgalom.
Ahogy néztem, az M0 kb 40 km-rel hosszabb, mint a városon át. De lehet kipróbálom a várost odafele, visszafele pedig az M0-t. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!