Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Ha az M1-ről szeretnék átmenni...

Ha az M1-ről szeretnék átmenni az M3-ra, akkor érdemes átmenni Budapesten, vagy inkább kerüljek?

Figyelt kérdés

Autóval még sosem voltam Budapesten, de most ennek is eljött az ideje. Érdemes bemenni a városba, és rövidíteni, vagy inkább a hosszabb M0 a jobb? Péntek este 8 körül, vagy szombat reggel 7 körül mennék, de lövésem sincs, hogy mekkora forgalommal számoljak.

Ha átmegyek Bp-n, akkor melyik a legrövidebb út a két pálya között?

2016. aug. 24. 09:27
 1/6 anonim ***** válasza:
Ha átmész a fővároson oké hogy rövidebb az út, de idővel több ráfog majd menni mire oda találsz a megfelelőutakra, meg keresztül vágsz a forgalmon. Én azt mondom ha teheted kerüld el mindig a fővárost. Én mennék az M0 igaz hogy hosszabb de időben ezerszer jobban jársz.
2016. aug. 24. 09:43
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

A Budaörsi-Hegyalja-Erzsébet híd-Rákóczi út útvonal 30 km és 40 perc.

Az Egér út-Hungária 36 km 45 perc.

Az M0-áson 60 km és 40 perc.

A döntés a tiéd!

:)

2016. aug. 24. 10:01
 3/6 anonim ***** válasza:

Megéri M0-áson menni, mert folyamatosan azonos tempóval tudsz haladni, ez a városról nem mondható el.

Amúgy nem tudom, pontosan merre mész, de nem kell az M3-ig elmenni az M0-áson, hanem mehetsz az M31-es autópályán, és úgy rövidebb az út. Ez Pécel és Nagytarcsa között válik ki az M0-ásból, és Gödöllő előtt csatlakozik az M3-asba. Én erre mennék.

2016. aug. 24. 15:42
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Én ha ilyen este 20.00 óra, és reggel 06.00 között érek Budapestre, akkor átvágok Budapesten. Ilyenkor semmi forgalom nincs. Hogy miért? Az egy dolog hogy rövidebb, de mikor már Németország (esetenként Belgium) óta csak sz*r autópályákat látok, akkor hatalmas felüdülés, és egyben ébresztő is átmenni Budapesten, sokszor meg is állok pár percre a belvárosban. Az útvonal is nagyon egyszerű. Nappal viszont az M0-án kell menni.
2016. aug. 24. 16:24
 5/6 anonim ***** válasza:
Amúgy én is Gödöllőnek szoktam menni az M31-en.
2016. aug. 24. 16:25
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Tiszaújvárosba mennék, csak nem nagyon ismerem Pestet. Egyik ismerősöm javasolta, hogy este menjek nyugodtan be a városba, át az Erzsébet hídon, el a Keleti mellett, ott talán balra, és utána már ki lesz írva az M3 bevezető. De nem vagyok tisztában a főváros forgalmával, hogy mikor van dugó, mikor van nagy forgalom.

Ahogy néztem, az M0 kb 40 km-rel hosszabb, mint a városon át. De lehet kipróbálom a várost odafele, visszafele pedig az M0-t. :)

2016. aug. 24. 18:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!