A sikertelen forgalmi vizsgák lenullázódnak?
2 éve kezdtem el csinálni a jogsit, kresz-eü. elsőre meglett, a forgalomban eddig 4x megbuktam.
Nem szeretném 5.jére is megpróbálni most, már rosszul vagyok az egésztől, hagyom a francba, a beleölt pénz sem érdekel már.
Azt tudom, hogy az eü. örök, azt többet nem kell újra csinálnom.
De ha mondjuk, 3-4-5 év múlva megint szeretném elkezdeni, akkor addig oké, hogy a Kresz-t leteszem újból, és a forgalmin újra nulláról indulok?? Vagy az a vizsga amire majd mondjuk 4 év múlva elmegyek 5.nek minősül?
Eü. alkalmassági 10évre szól, tehát az is ketyeg. Az elsősegély az örök. A kresz 2 évig él, ez idő alatt nem évülnek el.
Ha letelik a 2 év akkor tiszta lappal indulsz újra.
Viszont kérdés hogy min buksz meg? Mert nem mindegy hogy még nem vagy rá kész, nem elég a gyakorlás, vagy az oktatóval van gondod: nem gyakoroljátok a hibáidat, nem arra koncentráltok, nincs önbizalmad, nem fokozatosan adta át az egyedül vezetést, hanem pl csak a vizsgán találkoztál szembe azzal hogy nem szól az oktató semmit vagy nem vettétek át a vizsgaútvonalakat? Lehet egy váltás is megoldás lenne.
Egyébként a PAV-on nagyon kevesen nem mennek át, nem kell tőle félni, utána korlátlan alkalommal mehetsz vizsgázni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!