Van új, a 2016-os, ez már 11ezer kérdéssel dolgozik és van benne mozgóképes kérdés.
2016. aug. 15. 10:20
3/17 anonim válasza:
Az oktatód nem mesélt ilyenekről?!
2015. január 1. óta más kérdés bank van forgalomban. A szakoe.hu-n tudsz gyakorolni. Amikor még én csináltam ingyenes volt, azóta nem tudom hogy áll.
2016. aug. 15. 10:22
4/17 anonim válasza:
A 2012-es idejét múlt, ha vizuálisan is fontos neked a gyakorlás.
A szabályok nem változtak, de a teljes kérdés adatázist lecserélték, bővítették 2015-ben.
Lehet gyakorolni a régi verzióval, de meg kell tanulni a szabályokat, a vizsgán más lesz a háttér, a kérdések, képek, plusz mozgóképes feladat is lesz.
2016. aug. 15. 10:24
5/17 anonim válasza:
A szakoe.hu sem tökéletes a gyakorláshoz, arra jó, hogy megismerd a jelenlegi kinézetét a programnak. Nagyon kevés kérdésből állnak a mintatesztek, elenyésző a kérdések száma a teljes adatbázishoz viszonyítva. Meg kell tanulni a szabályokat, értően olvasni a vizsgán a kérdéseket, és megválaszolni, már nem jó ötlet a kérdések-válaszok bemagolása
2016. aug. 15. 10:32
6/17 anonim válasza:
A szakeo már nem a legjobb, az E-titán és a Nexius a 100%-os, pontosan ugyanazokkal a kérdésekkel gyakorolhatsz, mint ami vár rád, de ez már nem ingyenes, viszont érdemes venni 12órát (7ezer ft körül van), én 8órával készültem fel a vizsgára vele (tantermi után egy hét alatt, intenzíven a témaköröket, képeket, próbavizsgát nyomtam) és elsőre sikerült is így. A régivel nem ment volna, mert az újban a megfogalmazás a csavaros, jobb találkozni velük előtte. Főleg azért a mozgóképessel is.
2016. aug. 15. 10:49
7/17 anonim válasza:
Én mosst a C kategóriát E-titánnal nyomom mellette a 2015 ös kérdésbankot böngészem, 1300 kresz kérdés, 700 műszaki, és 600 munkakvédelmi, mert ha C bő vizsgáztok az 3 vizsgából áll.
A kresz a legnehezebb egyébként
2016. aug. 15. 10:54
8/17 anonim válasza:
5-ös:
Ezzel teljesen egyetértek.
A régit stabilan 100%-ra csináltam, de az újban mindig volt 1-2 kérdés ami megszivatott (jellemzően gyalogos, meg smkp). Mondjuk emiatt nem vettem elő mégegyszer a könyvet.
A műszaki része viszont érdekes volt. Az első vizsgám még a régi szerint ment, a másodikkal meg pont átcsúsztam az újba. Na ott azért érezhető volt, hogy az oktatott anyag el van maradva a mai kor színvonalától.
2016. aug. 15. 10:54
9/17 anonim válasza:
a vizsgán 25-25-25 kérdés lesz témakörönként, én most kezdem bemagolni az 1200 kérdéses kresz kérdésbankot
2016. aug. 15. 10:56
10/17 anonim válasza:
Én 18 órát tanultam E-titánnal, 1 hónapja tanulok de még mindig nem vágok 1-2 kérdést, de szerincsére nekem 60 órát vettek meg, mivel önkormányzat finnansírozza nekem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!