Hogyan szerezzek így önbizalmat a vezetéshez?
Cia!
Én még csak most szerzem a jogsit, de kb ez a szuti... Semmi önbizalom és a Párom is egy "gyökér" ha ez a téma.... A reakciói, a lecseszései... agyamra megy és egy cseppet sem segít!
Ha félsz egyedül beülni, kérj meg egy olyat, akiben bízol és nem a Párod az! Ettől megnyugszol majd.
Olyan szinten viszont igazat adok a Férjednek, hogy ez csak Rajtad múlik, ha Te elhiszed hogy tudod, akkor bizony tudni is fogod! Mondogasd magadban, hogy "meg tudom csinálni! Meg fogom csinálni! Ügyes vagyok! Majd én megmutatom!" Hidd el, csodákra képes! - amolyan placebó hatás ;)
Feléig olvastam, ne a férjedre hárítsd.
Ha már ilyen alap manőverek végrehajtását nem tudod biztonsággal végrehajtani, mint a megfordulás, megállás stb. Akkor ne ülj autóba. Ön és közveszélyes lennél.
Pontosabban mondva, iratkozz be egy oktatóhoz és gyakorolj. Nem ciki, nagyobb várásokban már direkt erre specializálódott oktatók is vannak. Már jogosítvánnyal rendelkezőknek adnak plusz órákat, gyakorolnak.
Szia. Én 6 éve szereztem meg a jogsit ,de nagyon keveset vezettem. Most lett saját kocsim egy kis Smart. Hát én se mertem csak úgy beleülni. Elmentünk olyan helyre ahol nem zavartam senkit és ott gyakoroltam .Ezt kétszer eljátszottuk. De amúgy mi is vitatkoztunk mert ő elvárta ,hogy tökéletesen csináljak mindent.De 5 év kihagyás után elég nehezen ment.Utána vagy 2 -szer jött velem a városba mikor vezettem és azóta egyedül megyek minden hova .Meg persze a 11 éves fiam ül mellettem és nagyon élvezi ,hogy együtt eltudunk menni bárhova.
Neked is gyakorolni kell és bele jössz a vezetésbe. Az elején én is féltem ,de már nagyon jól bele jöttem és szeretek is vezetni.
nincs veled semmi baj, csak te hiszed..
ha a férjed aláz, mert nem tudsz vezetni, mond, hogy ő meg az ágyban gyenge..vagy kövér, fogyjon már le...
magadnak keresed a bajt...nem kell kérdezni, hanem leakasztod a kulcsot, aztán mész, ahogy tudsz...megsúgom, a férjed is így kezdte, csak nem vallja be..most nagy az arca, de amikor ordított vala ez oktató, bezzeg kussolt.
négymillió jogsi van az országban...ebből pár száz aki vette, a többi volt tanulóvezető...
fel a fejjel, légy tökös..senki nem látja, és tudja, hogy te kezdő vagy...illetve bizonytalan.
csak keményen! mondj neki valami csúnyát, ha aláz.
Ügyes vagy, látod, menni fog ez! :-)
Én rászóltam a Páromra, mert tényleg borzasztó volt, de nálam más, mert az oktatóm viszont egy "Isten" :-) Vele szeretek menni.
Köszönöm a biztatást, remélem majd sikerül a vizsga- ami még odébb lesz, még csak pénteken lesz a 10-11. órám :-)
Autóm már van (egy kis opelem, "összetörni jó lesz" címszóval), és a gyerekeim miatt muszáj lesz kihasználni a jogsit (csak lenne már meg) :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!