Mennél autópályán ha az uticélod így +33km?
tehát autópályán kívül 33km-el kevesebb viszont végig falvakon, városokon mennél keresztül
Az autópályáig 10-kmt mennél, utána a célállomásig végig autópályán mész.
Nagyon sokan az autópályát használják minthogy a főúton menjenek végig, pedig kerülőút.
Na de ember! Lehet, hogy kerülőút, de végig 130-140-nel haladok, nem kell 50-nel tötymörögni a faluban meg megvárni a piroslámpnál, míg Mari néni áttolja a biciklit a zebrán.
Lehet, hogy te spórolsz harminc forintot a benzinen, én viszont fél órával hamarabb odaérek.
Na ki a hülye?
"de az én kocsim szerintem már nem fogyaszt jól 130nál."
Apa, te engem kérdeztél. Kit érdekel a te kocsid? Egyébként nem érdekel a fogyasztás, a két literes benzines így is, úgy is szürcsöl rendesen. Cserébe nem kell országuti tempóban szüttyögnöm, ha autopályára keveredek.
Mindenképp autópálya.
Gondold végig:
- Valami gyökér megy országúton 70-el, de nem bírod megelőzni = agyfäsz
- Át kell verekedni magad a településeken, ahol bőven több esély van arra, hogy mérnek. Ezzel arányosan arra is több az esély, hogy véletlenül elnehezül a lábad és akkor büntetés.
- A kocsit is jobban kíméli, ha egy viszonylag jó minőségű autópályán haladsz, mint valami kula országúton, ahol a futómű, már sikítana ha tehetné.
- Nem kötelező 150-el menni, nyugodtan haladhatsz 110-zel is.
- Mivel a pályán egy irányba halad a forgalom, biztonságosabb is, ha körültekintően mész.
Több nem jut eszembe, én a pályán mennék, de ettől függetlenül ez a Te döntésed.
Olyan szempontból én is jobbnak látom hogy nem kell attól tartanom hogy valaki utánfutóval megy előttem 70nel és nem tudom kielőzni vagy traktoros megy a főúton.
Az is igaz hogy a kocsit is kímélem ha nem fékezgetek meg gyorsulgatok állandóan
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!