Megéri autópályán menni ha az útvonaltervező szerint 2 óra 1 perc a menteidő és 209km a távolság, autópályán kívül meg 165km csak de 2:37 perc?
Figyelt kérdés
Az autóm egy kis autó, nem vagyok benne biztos hogy 130nál is keveset eszik. Az útvonal tervező a sebességhatárok szerint kalkulálja a menetidőt?
Az autómnak 110km/h az ami még kellemes.
Autópályán kívül kicsit macerás mert bármikor elém vághat egy traktor és kilómétereken keresztül nem tudom megelőzni, vagy busz kerülhet elém. Volt hogy baleset történt előttem és teljes útpályás lezárás volt.
Az autópályánál nincs lassítás-gyorsátás stb, biztonságosabb, viszont van díja és km-ben is több.
2016. aug. 12. 18:51
1/3 anonim válasza:
hát én biztos nem mennék ezért +44 km-t... ráadásul gondolom vissza is akarsz menni, az már +88.
Autópálya is ugyanúgy beállhat egy baleset miatt. Én már többet ültem autópályán dugóban, mint országúton.
2/3 anonim válasza:
Ha nem lenne autópályadíjam, akkor én sem mennék pályára, hogy még kerüljek is.
3/3 A kérdező kommentje:
Nekem is soknak tűnik a kerülő még autópályán is, viszont van aki inkább azon megy mint településeken keresztül.
2016. aug. 13. 00:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!