Műegyetem környékén hol lehet ingyen parkolni?
Figyelt kérdés
Néha autóval mennék az iskolába. Hol tudnék viszonylag közel ingyenesen parkolni? Előre is köszönöm!2016. aug. 10. 08:56
11/15 anonim válasza:
Ha 20 perc alatt bent vagy BKVval, akkor hagyd a gyakorlást máskorra, mondjuk csak gyere be egy körre amukor épp nincs órád.
Parkolással dugóval kizárt, hogy fél óra alatt beérj kocsival
12/15 anonim válasza:
P+R ingyenes. Be ijedj meg a sorompótól :)
13/15 A kérdező kommentje:
Igen, erre nem is gondoltam hirtelen.
Pont 8-kor, ahogy kezdődik az óra, áll a dugó. Időben biztos nem nyernék semmit.
Ettől függetlenül jó lenne, autóval menni, mert muszáj gyakorolni.
2016. aug. 10. 19:19
14/15 A kérdező kommentje:
Vagy beállok a dékán helyére. :D
2016. aug. 11. 08:22
15/15 anonim válasza:
Gyakorlásnak azt is csinálhatod, ha nincs konkrét dolgod, beülsz és mész. Így nincs para, hogy elkésel vagy valami és annyit vezetsz, amennyit akarsz. Én az ilyen körökön mindig parkolgattam is, meg egyéb manővereket is gyakoroltam, hasznos dolog volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!