Műegyetem környékén hol lehet ingyen parkolni?
Az elég macerás enyhe kifejezés...
Melyik irányból jönnél? Gondolom bérleted van
A lágymányosi ELTE-BME campuson sok parkoló van, de ha a régi épületekben van dolgod, akkor sokat kell gyalogolni.
A Bartók Béla fel van túrva, előte ott ingyenes volt, csak hely nem akadt nagyon.
Az Egryt írták már előttem. Ha korán érkezel talán lesz hely, de fél8 után kb esélytelen.
Villányin vannak még ingyenes hekyek, de az is messze van.
A lágymányosi ELTE-BME campuson sok parkoló van, de ha a régi épületekben van dolgod, akkor sokat kell gyalogolni.
A Bartók Béla fel van túrva, előte ott ingyenes volt, csak hely nem akadt nagyon. Bár a külsőbb reszekről hamar be lehet villamosozni/metrózni/buszozni.
Az Egryt írták már előttem. Ha korán érkezel talán lesz hely, de fél8 után kb esélytelen.
Villányin vannak még ingyenes hekyek, de az is messze van.
Én 2011-ig jártam a BME-re, az Egry már akkor is nagyon zsúfolt volt, 50-50 vagy találsz helyet vagy nem. Én 6-ből 10x találtam de ma már nem tudom mennyire menne.
A duna-part valóban fel van túrva, az most gáz lehet.
Igen, tömegközlekedéssel 20 perc alatt bent vagyok.
Most csináltam a jogosítványt, így néha gyakorlásként gondoltam volna, bemegyek.
Ezek alapján nagy macera lehet, azért teszek majd egy próbát.
Közben találtam egy térképet, amiket írtatok, ezek az ingyenes helyek. Többiért elég sokat kell fizetni, ha egy napra bemegy az ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!