Vezetési karton?
Augusztus elsején(Hétfő) volt a KRESZ vizsgám sikerült is 74/75 és a vizsgabiztos elmondta, hogy csak alá kell írni egy lapot, és az autósiskolát 1-2 munkanapon belül elektronikus úton tájékoztatják, és megkezdhetjük a gyakorlati tanfolyamot. Azóta nem érkezett telefon az autósiskolától, pénteken bementem és azt mondták várjak amíg a kartonom hitelesítése folyik. Később az oktatót is felhívtam, hogy megkapta-e a kartont de aztmondta nem - hív ha megkapja. Kereken egy hét telt el azóta. Normális hogy ennyi időt vesz igénybe nyáron, vagy esetleg elkeveredhetett? (1-2 nap nem egyenlő egy teljes héttel)
Köszi előre is
Nyáron megrohamozzák a sulisok az autós iskolákat, ezért lehetséges, hogy még várnod kell, eléggé le vannak terhelve mindenhol.
Én az 1-2 nap helyett, biztosra menve, 2 teljes héttel a vizsga után mentem az autós iskolába. Meg is lett addigra az igazolás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!