Emelhet díjat az autósiskola félidőnél?
Elég furcsa a "hónapos" elszámolás, nem is értem a mikéntjét (nincsen részletezve a kérdésedben)
Arra vannak példák, hogy a kötelező 30 óra X összegbe kerül, azt követően X+500 forint egy gyakorlati óra, de ezt előre illene tisztázni a tanulókkal. Nem biztos, hogy megteszik, mert normális tanuló az ilyen iskolát messzire elkerüli, bőven van választék olyan iskolákból, ahol a plusz órákat sem adják drágábban.
Elvileg nem illik.
Persze díjat kell emelni, deúgy, hogy a kifutókat már békénhagyják, csak a most kezdőknek kell többet fizetni úgy, hogy ha nem tetszik, elállhasson a folytatástól.
Ha mégis emelnek a most folyamatban lévőknek, akkor így jártál.
Amúgy, ha az iskolának nagyon jól megy, akkor azt csinál, amit akar..
...ha nagyon rosszul megy, akkor meg kénytelen...
Mielőtt kardot rántasz, kérdezd meg,mi is az ábra?...aztán vagy elhajtanak, vagy megmondják...
Havi elszámolás? Miért, hogy működik ez? Mi van benne? Nekem 1 hónap alatt megvolt a 30óra. Hány hónapja csinálod? Mennyit fizetsz? Nálunk 10órás lebontásban ment, 3x10 óra az az 3x35ezer volt + a vizsgadíj a végén.
Nem kaptál a beiratkozáskor papírt tudnivalókkal? Vagy a suli honlapja?
Én kaptam a nyár elején már a beiratkozáskor és rajta van hogy a suli hogyan változtathat árat, köztük van hogy fenntartja az árváltoztatás jogát, a változás idejéről és mértékéről pedig a tanulót tájékoztatja.
Nálunk is óraszámra kell fizetni, vagy egyben 30 órát, vagy 3x 10 órát....
Nálunk azt csinálták, hogy 1 óra 3800 volt amikor beíratkoztam és a kreszt megcsináltam, mire vittem (a kresz után két héttel) a pénzt a vezetésre, addigra 4000 Ft/ óra.... Mit csinálhat a paraszt? Nem kezdek kötekedni ( megteheti hogy drágább legyen, mert helyben ez az egyetlen iskola) , hogy a papíron más volt, amit nem sokkal előtte íratott alá velem az autós iskola, legyen boldog azzal a plusz 6000-rel, ha 30 órát kell vezetnem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!