Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » 25 nap alatt lehetséges a...

25 nap alatt lehetséges a forgalmit megcsinálni?

Figyelt kérdés
Szeptemberben másik városba megyek, és 1 hétre még mennem kell augusztusba :(
2016. júl. 30. 12:08
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Nálam így alakult:

jún. 13.-án regisztráltam e-Titánra

jún. 15.-én végeztem a tanfolyammal

júl. 6-án volt a KRESZ

júl. 20.-án a rutin,

majd legvégül aug. 1-én a városi.

Ha úgy vesszük 27 nap alatt megvolt a kresz, rutin, városi. Úgy gondolom, hogy 1 vizsga bele fog férni abba a 25 napba, de ahhoz meg kell kérni időben a vizsgaidőpontodat. Azt meg kell jegyeznem, hogy nem B-ből vizsgáztam, de a lényegen ez nem változtat.

2016. aug. 1. 14:17
 12/13 anonim ***** válasza:

8-as vagyok.

Amikor elkezdtem, szóltam a suliban, hogy sürgős, utána még emlékeztettem az illetékest én is, és a Párom is dolgozott Náluk, Ő is emlékeztette, hogy milyen sürgős- iskola kezdésre muszáj lett volna meglennie a jogsinak, mivel a Párom nem tudni hol fog dolgozni (E.V.), sokszor van vidéken, és az egyik gyerkőcünknek beteg a lába.... Ezt tudta az illetékes, megértően bólogatott is, mégis két hónap telt el- vagyis éppen nem....

E-titánon csináltam a kreszt, 1 hét alatt végig is futottam rajta, 3 hetet kellett várnom a vizsgára- addig is gyakoroltam... elsőre átmentem a kreszen, tehát rajtam semmi nem múlt (eddig).

Ma délben hívott az oki, szerdán mehetek vezetni.... apait-anyait bele adok, mert muszáj a jogsi.

Kérdező, kívánom, hogy ne kelljen ennyit várnod a vezetésre, mint nekem! És sok sikert kívánok!! Majd írd, hogy alakult! :-)

2016. aug. 1. 15:13
 13/13 A kérdező kommentje:
Még pénteken nekikezdtem a vezetésnek, szombaton már városon kívül hajtottam :)
2016. aug. 7. 10:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!